OwlTail

Cover image of De Kleine Remedie Podcast

De Kleine Remedie Podcast

In de vijfdelige podcastserie De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit een lege Kleine Komedie met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan.

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

S2E5: De Kleine Remedie met Roos Schlikker en Johan Fretz

In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie seizoen 2 bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Janneke de Bijl, Kees van Amstel en Roos Schlikker. Johan Fretz draagt voor vanaf het balkon en Paul de Munnik zingt Herman van Veen. In de zaal zit nog steeds de onaangename verrassing recensent Rinske de Wels, en oh, ja, Peter Heerschop heeft ook nog iets geregeld...Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

42mins

12 Jul 2020

Rank #1

Podcast cover

S2E4: De Kleine Remedie met Kasper van der Laan en Eric van Sauers

In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met Christine de Boer, Kasper van der Laan en Eric van Sauers. Koos Terpstra leest Het eiland vanaf het balkon en Paul de Munnik zingt Marjolein van Cornelis Vreeswijk. Malou Holshuijsen heeft een onaangename verrassing voor Peter Heerschop.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

37mins

10 Jul 2020

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

S2E3: De Kleine Remedie met Frank Lammers en Najib Amhali

In de derde aflevering van De Kleine Remedie seizoen twee bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met de beste vriend van Peter, Frank Lammers, de beste vriend van Peter Najib Amhali én met een hele goede vriendin van Peter, Stephanie Louwrier. Ook praat het trio bij met gelegenheidstoiletjuf én amateurtheatermaker Gerda. Paul de Munnik zingt 'Lubbiaans' en Dolf Jansen spreekt vanaf het lege Kleine Komediebalkon.  Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

45mins

5 Jul 2020

Rank #3

Podcast cover

S2E2: De Kleine Remedie met Theo Maassen en Hasna el Maroudi

Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

41mins

3 Jul 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

S2E1: De Kleine Remedie met Lebbis en Natascha van Weezel

Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

36mins

3 Jul 2020

Rank #5

Podcast cover

S1E5: De Kleine Remedie (5) met Diggy Dex en Viggo Waas

In de vijfde en laatste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Malou Holshuijsen en Paul de Munnik met Tim Fransen, Alex Ploeg en Diggy Dex. Op het balkon staat Viggo Waas en Paul de Munnik zingt Ramses Shaffy. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

38mins

15 May 2020

Rank #6

Podcast cover

S1E4: De Kleine Remedie (4) met Theo Maassen en Lisa Loeb

In de vierde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Stef Bos, Sanne Wallis de Vries en Theo Maassen. Columnist en zangeres Lisa Loeb zingt over gemis, luid vanaf het lege balkon van De Kleine Komedie. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

37mins

14 May 2020

Rank #7

Podcast cover

S1E3: De Kleine Remedie (3) met Soundos El Ahmadi en Bert Visscher

In de derde aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Pepijn Schoneveld, Soundos El Ahmadi en Bert Visscher. Columnist Femke van der Laan leest een hartverscheurend mooie column en Paul de Munnik zingt Bram Vermeulen. Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

32mins

13 May 2020

Rank #8

Podcast cover

S1E2: De Kleine Remedie (2), met Claudia de Breij en Theodor Holman

In de tweede aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Claudia de Breij, Gijs Scholte van Asschat en René van Meurs. Columnist Theodor Holman komt de sfeer verzieken (met hoogtevrees) en Paul zingt Mooi van Maarten van Rozendaal.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

33mins

12 May 2020

Rank #9

Podcast cover

S1E1: De Kleine Remedie

In de eerste aflevering van De Kleine Remedie bellen Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen met thuiszitters Peter Pannekoek, Kiki Schippers, Guus Meeuwis en Roel van Velzen. Columnist Roos Schlikker draagt voor vanaf het balkon en Paul zingt Meer dan een ander van Van Dik Hout.Support the show: https://krant.nlSee omnystudio.com/listener for privacy information.

39mins

11 May 2020

Rank #10