OwlTail

Cover image of Josimar - tidsskriftet om fotball

Josimar - tidsskriftet om fotball

Denne podcasten produseres av Josimar fotball og publiseres hver 14. dag på iTunes, www.Josimar.no og www.josimar.podbean.com.For annonsering: jim@modernemedia.no

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Popular episodes

All episodes

The best episodes ranked using user listens.

Podcast cover

Mye pyro, lite pivo

Frode Lia, Morten Galåsen, Petter Bø Trosterud og Nils Henrik Smith snakker om pryo, Braut Haaland, bunnstriden i Eliteserien og vi gratulerer Molde som seriemestere.

57mins

15 Nov 2019

Rank #1

Podcast cover

Champions League-kuppet

Idrettspolitikk.no er en uavhengig nettavis som er drevet av Andreas Selliaas. Selliaas har vært sportsblogger siden 2007 og er blant annet kjent for bloggen «Sportens uutholdelige letthet» og er en flittig brukt ekspertkommentator i tv, radio og aviser. Han har bakgrunn som forsker i internasjonal politikk, journalist, kommunikasjonsrådgiver og har jobbet som spesialrådgiver i Idrettsforbundet. Selliaas er også ofte brukt som foredragsholder om lyse og mørke sider i norsk og internasjonal idrett og har samarbeidet med Josimar, Journalisten, Dagbladet, Ekstra Bladet, ARD, Mail on Sunday, Nettavisen og Play the Game. I denne episoden snakker snakker han og Frode Lia om hvordan de største klubbene i Europa er i ferd med å kuppe Champions- og Europa League.

43mins

17 Sep 2019

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Dritte Halbzeit 46: «Det er i Tyskland det skjer!»

Bundesliga er rekordjevn. Nordtveit slår Bayern, mens Gladbach drømmer seg tilbake til Herlovsens dager. Stefan Effenberg ønskes herzlich willkommen tilbake i sirkusmanesjen, og guttene forklarer hvorfor det brygger opp til intern krig i mønsterbruket Eintracht Frankfurt.

1hr 11mins

8 Oct 2019

Rank #3

Podcast cover

- Jeg sliter med å forstå hvorfor Giroud ikke er førstevalg i Chelsea!

I denne episoden har vi med oss fra Eurosport og Thore Haugstad som skriver for NRK og en rekke internasjonale publikasjoner. Tema denne gangen er Chelseas måltørke. Bruno Fernandes sitt inntog i Manchester United. Mino Raiolas angrep på Ole Gunnar Solskjær. Manchester Citys utestengelse fra Champions League. Artetas metoder og litt om sirkuset i Rosenborg.

54mins

18 Feb 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Kaos i Chemnitz, glede i Berlin

Episode 1: God dag til kongen av Ruhr og prinsen av Berlin! Eivind Bisgaard Sundet, Asbjørn Slettemark og Runar Skrøvset overvinner geografiske utfordringer og gir folket det de trenger: en podcast om tysk fotball. I dag skal trioen PREIKE om disse sakene: - Hvor går Die Mannschaft? Er Löws menn på rett vei? Vi gir dere svaret. - Kan Hertha Berlin være alene på topp av tabellen etter helgens runde? Hvor gode er Bayern? Vi zoomer inn på helgens viktigste kamper. - Galskap i Chemnitz, hva har fotballen med det å gjøre? - Erdogan blander seg på nytt inn i tysk fotball, nå må Hertha og Bayern forholde seg til den tyrkiske presidenten.

1hr 2mins

13 Sep 2018

Rank #5

Podcast cover

– Manchester United på kanten av stupet

Oppkjøringen til årets Premier League-sesong har vært preget av negativitet for storklubben fra Nord-England. Manchester United står på kanten av stupet, på tross av å ha et godt fotballag. Kommer United til å implodere i løpet av høsten? Eivind Holth, journalist i united.no, og Josimars egen Junaid Khan diskuterer. Programleder er Lars Johnsen.

45mins

17 Aug 2018

Rank #6

Podcast cover

- Vålerenga har større problemer enn valg av trener

I denne episoden har vi med oss tidligere fotballspeider og nå journalist for Nettavisen hvor han dekker norsk fotball, Stian André de Wahl. I tillegg har vi med oss Even Braastad som kommenterer italiensk fotball for Strive. Han er også å høre på den fantastiske podcasten Støvelball om italiensk fotball. Tema for denne podcasten er den pågående trenerjakten til Vålerenga, kaoset i Napoli, mønsterbruket i Atalanta, litt historie om Roma og Lazio +++

40mins

28 Jan 2020

Rank #7

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Cornflakes og annet snacks

Runar Skrøvset, Asbjørn Slettemark og Eivind Sundet har satt seg foran mikrofonen for å snakke litt mer Fussball.Forrige serierunde: Stirrer Schalke og Bayer Leverkusen ned i et bunnløst mørke?Det tyske fotbalforbundet har fått tilsendt tusen Cornflakes-pakker fra illsinte fans. Vi etterforsker #CornflakesGate, og henter Giovanni Trapattoni inn fra 1998.Og selvsagt: Hoch die Hände, Wochenende! Vi ser på runden som skal spilles kommende helg

36mins

20 Sep 2018

Rank #8

Podcast cover

Dritte Halbzeit 40: Stadionverbot i Berlin og reisebrev fra Essen

Asbjørn har kost seg i kurven på Olympiastadion, selv om det endte med tåregass, tap og Stadionverbot. Eivind hyller 40-åringen Claudio Pizarro og en 14-åring i Dortmund, og har funnet nye detaljer om Chemnitz’ avskiltede toppscorer Daniel Frahn. Og Dritte Halbzeit presenterer tidenes eneste vinner av rundens målscorer for et selvmål.

1hr 2mins

28 Aug 2019

Rank #9

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Der Klassiker

Dritte Halbzeit med Asbjørn Slettemark, Eivind Bisgaard Sundet og Ruhrnar Skrøvset er tilbake.Det brygger opp til storkamp i Ruhrgebiet, den såkalte Der Klassiker. På lørdag klokka 18 Uhr 30 er Fussball-Club Bayern gjester hos Ballspielverein Borussia 09 i Dortmund.Barnesang, fyrverkeri og voksne mennesker som gråter. Tysk fotball tok farvel med en av landets mest folkekjære stadioner.Og Amnesty er på lag med fotballsupporterene.

55mins

8 Nov 2018

Rank #10

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Ruhrderby

Revierderby, bortetur i Magdeburg, uro i FC Bayern, reisetips til lavere divisjoner og en skandalemaker som forlater fotballen. Asbjørn Slettemark, Runar Skrøvset og Eivind Bisgaard Sundet snakker deutscher Fußball.

59mins

6 Dec 2018

Rank #11

Podcast cover

Dritte Halbzeit 45: Uli uler videre

Runar fikk norsk besøk på tribunen i Bochum, mens Asbjørn løp forbi Skjelbred i Berlin Maraton. Eivind rister på hodet over Hannovers uendelige tristesse, mens en Uerdingen-spiller har blitt russisk standup-komiker. Og hva er egentlig den historiske bakgrunnen for Uli Hoeness’ uendelige klaging i Manuel Neuer-saken? Dritte Halbzeit forklarer!

46mins

1 Oct 2019

Rank #12

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Marko Grujić og andre godbiter

Vi har lagt bak oss Revierderby, og i det fjerne aner vi vinterpausen i tysk fotball. Selv i disse juletider har vi en podcastpose fylt til randen. Prinsen, Kongen og redaksjonens egen Uli-disippel er i posisjon.Asbjørn og Runar tar et oppgjør med tysk effektivitet og grundighet: How to fuck up a postal service.Hva skjer når linjemannen blir skadet? Vi vender tilbake til Wuppertal.Den legendariske treneren Uwe Klimaschefski fyller 80 år, og vi forklarer hvorfor Dritte Halbzeit ikke lenger er klimafornektere.Programleder er Eivind Bisgaard Sundet.

52mins

12 Dec 2018

Rank #13

Podcast cover

Dritte Halbzeit 47: Eventyr fra Bremen

Asbjørn forteller eventyr fra Bremen, Runar rapporterer fra Kaiserslautern-svingen i Duisburg, og Eivind holder tømmene fra studio. Det blir fussballturisme, spillersparking, politikk (immer dabei), togbrann, kokainkarantene, nordmenn i praktslag og de heteste kampene denne uken.

1hr 36mins

22 Oct 2019

Rank #14

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Schneckenpost

Poststress, quizkrøll, toppkamp, bunnkamp, kultklubb i nød ...og en James Bond-funfact.

48mins

20 Dec 2018

Rank #15

Podcast cover

Barcelona med 1005 pasninger

Frode Lia har med seg Jonas Giæver og Thore Haugstad å diskuterer Braut-debuten, Barcelona tilbake med ballkontroll, Ødegaard banens dårligste i Sevilla pluss mye mer.

50mins

21 Jan 2020

Rank #16

Podcast cover

Spillerutvikling à la Torp

I dag er Carl-Erik Torp på besøk. «Calle» har tidligere har spilt for Kolbotn, Oslo Øst, Kongsvinger og Brann. 25. september 2011 fikk Torp et illebefinnende under en kamp mot Sogndal og måtte legge fotballskoene på hylla. Han gikk da over i en stilling som trener i ungdomsavdelingen til Brann.Han jobber i dag som utviklingsleder i KFUM og er også fotballekspert for NRK.

54mins

18 Oct 2019

Rank #17

Podcast cover

– Bielsa vil ikke ha nye spillere, han mener det han har er bra nok!

I denne episoden har vi fokus på lagene som er aktuelle for opprykk eller kjemper om en play off-kamp i Championship. Frode Lia har med seg Arnstein Friling fra Viasport og Andreas Milde som er redaktør for medlemsbladet til Leeds United norske supporterforening The Peacock News. Vi snakker om hvordan Slaven Bilić får det beste ut av spillerne, hvorfor alle bør like Preston, hyllest til Championship Norge, ingen slår Bielsa på analyse +++

57mins

3 Mar 2020

Rank #18

Podcast cover

VM 2018-spesial – Del 5 – Odds og spill

Hvordan bør man tenke når man skal spille på VM-kampene? Er  5,25 i odds på dansk seier i en gruppe som inkluderer Frankrike et godt spill, eller bør man være mer konservativ og spille på at Danmark går videre til 1,57 i odds? Frode Lia har fått besøk av Viasat-kommentator og Unibet-ambassadør Morten Langli og mannen som elsker cornerspill, Unibets Magnus Barstad.

1hr

6 Jun 2018

Rank #19

Podcast cover

Dritte Halbzeit – Hamburg ute av Titzklemma

Det blir flomlys, pølser, pils og ultras når Asbjørn Slettemark, Runar Skrøvset og Eivind Bisgaard Sundet rapporterer direkte og i opptak fra tysk fotball. Hamburg er omsider ute av Titzklemma, Rickie Gervais’ looalalike Christan Titz fikk sparken etter at laget bare greide uavgjort mot Bochum. Kongen av Ruhr er på plass i Oslo for å gi oss en lowdown på den situasjonen.Krisen i Bayern kulminerte i pressekonferansen fra helvete.Eller som Bild omtalte seansen: EIGENTOR. Etterspillet og reaksjoner fra tysk presse blir opplest og diskutert. I det smale hjørnet omtales Waldof Mannheim, unge talenter og Viktoria Berlin,  

54mins

24 Oct 2018

Rank #20