OwlTail

Cover image of Tegneseriesnak

Tegneseriesnak

Dansk tegnserserie podcast. Lasse og Árni snakker om alt mellem himmel og jord om tegneserier

Popular episodes

All episodes

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Podcast cover

Episode 58 - En åbenhjertet samtale, det lange korte afsnit.

Dette afsnit var planlagt til at være et kort afsnit på måske 30 minutter. Det kunne vi ikke rigtigt holde, for der var meget at tale om.Allerførst strør vi roser ud over den danske forlagsbranche for endeligt at udgive tegneserier på dansk til børn noget vi længe har skreget efter. bl.a. Raina Telgemeiers "Kvalme" fra Cobolt.Herefter går vi lidt mere i dybden med Nicolas Keramidas "Åben Hjertet" som Árni har oversat og som snart udkommer.

55mins

10 Aug 2021

Rank #1

Podcast cover

Episode 57 - Manga-Árni slår igen

Sommeren står i den grad for døren og tegneseriesnak er tilbage med et afsnit der bl.a. indeholder en stående invitation til udgivelsen på Árnis nye oversættelse.Vi taler om Fables serien som er udkommet i compendiummer - og dem er Lasse glade for - derudover har han købt en sjælden Fables filmbogLidt klassisk Noir er det også blevet til med en genlæsning af Palle Smidts Stiletto. Árni bevæger sig langsomt ind i Manga junglen - og anbefaler en ny podcast for manga elskere - MANGASPLAINING af tidligere Viz redaktør Chris Butcher og med gæsteoptrædener af Chip Zdarsky.

1hr 3mins

16 Jun 2021

Rank #2

Similar Podcasts

Podcast cover

Episode 56 - 2021 året hvor vi får kontakt...med tegneserier.

Så er vi endelig tilbage. Det er stadig Coronatid, og vi er gået ind i år 2021, med brexit med alt hvad det indebærer for os som tegneseriefans.Vi kommer vidt omkring i denne laaange podcast men fokus er stadig på tegneserier.Lasse har læst:Pulp af Brubaker og PhilipsAmor Y Cohetes af Hernandez brødreneI hate Fairyland af Skottie Young100 bullets af Brian Azarello og Eduardo Risso ud over det er han kommet i mål med The Walking DeadArni fortæller om:Ben Hatke - Zita og Mighty Jack serierneRidder Ivan - Jonas DoctorJonathan - CoseyEt fristed på engen - Sean KaremakerRasmus Julius - ny tegneserie - rammer lige i hjertet i skitseformNoget frygteligt er altid lige ved at ske - Lars KramhøftRepulsive attraction - Patrick SteptoeAbsurd - Forlaget AfkomMy Hero Academia af Kōhei HorikoshiShaman King af Hiroyuki TakeiVargöld - islandsk vikingetegneserieSe Sean Karemakers super fede illustrationer på:https://www.seankaremaker.com/large-scrolls

1hr 49mins

27 Jan 2021

Rank #3

Podcast cover

Episode 55 - Digitalt Tema

Så er vi endnu engang tilbage det er stadig coronatid, og denne gang står den på et tema, og det er digitale tegneserier. Det får vi lidt tid til at gå med, pros and cons og så videre. Før det skal vi lige snakke om Tv-serie versionen af Garth Ennis The Boys. Der er dog også blevet læst lidt. Lasse har primært genlæst ting han allerede har læst og talt om før, men han har en del at sige om A.D. After Death af Scott Snyder og Jeff Lemire - og det er ikke kun positivt.Arni har læst Splint i Berlin af Flix, Carthago fra Humanoids der er lavet af Christophe Bec, Eric Henninot og Milan Jovanovic. Og sidst men ikke mindst en stak af forlaget Afkoms titler som ven af podcasten Anders Fjølvar står bag (https://forlaget-afkom.dk/)

1hr 23mins

3 Jun 2020

Rank #4

Most Popular Podcasts

Podcast cover

Episode 54 - Corona podcasten

Så er vi tilbage med en gang Tegneseriesnak, det er Coronatid og lang tid siden vi har talt sammen, så denne gang er det måske lidt mere utraditionelt, og lidt længere end normalt. Ud over at snakke om tegneserier, runder vi også lige TV-serierne Watchmen og Locke and Key. Vi taler om følgende tegneserier: Love and Rockets af Hernandez brødreneStray Bullets af David LaphamThe Plot af Will EisnerThe Wrath of Fantomas af Oliver Bocquet og Julie RocheleauDr Murder and the Island of Death - Emil F Ernst Bolette Hansen af Paul Arne KringCamp Midnight og Camp Midnight vs Camp Daybright af Steve Seagle og Jason KatzensteinMidgårdsskrøner af Bjørk Matias Friis

1hr 35mins

5 Apr 2020

Rank #5

Podcast cover

Bogforum Special

Efter en laaang pause er Lasse og Árni tilbage med intet mindre end en Bogforum Special, hvor vi får besøg af superstjernerne Kelly Sue DeConnick og Matt Fraction. Det blive til en god snak med et par virkeligt jetaggede tegneserieskabere. Vi kommer lidt hurtigt ind i interviewet, så der er desværre ikke en god præsentation, så bær over med os (det er længe siden sidst)

1min

25 Nov 2019

Rank #6

Podcast cover

Episode 53: Den Længe Ventede 53'er

Langt om længe er den udynamiske duo tilbage. Der er gået så lang tid siden sidst så det næsten ikke giver mening at skrive om hvad vi kommer ind på. Árni har været udenlands af flere omgange og Lasse har læst ugudelige mængder Hellboy. Derudover har Lasse været meget glad for at læse de to dokumentaristiske bøger "Tetris, The Games People Play" og "Is This Guy For Real?: The Unbelievable Andy Kaufman", der begge er skrevet af Box Brown. Árni har mødt Ben Marra og fået læst hans "Night Business". Derudover er det blevet til Flyvende Ulve i Kostas Zachopoulos og Vinzenzo Balzanos "The Cloud" og sidst men ikke mindst har han læst Ben Rankels "Frank". Derudover kommer vi ind på IDW's satsning med det 200 sider store hardcover “magasin", "Full Bleed: The Comics & Culture Quarterly".

1hr 31mins

28 Nov 2018

Rank #7

Podcast cover

Episode 52: Comic Con Copenhagen (og lidt Nørrebronx)

Så er der Comic Con Copenhagen, og Lasse og Árni har sat hinanden stævne i denne populærkulturens højborg, intet mindre end i cafeteriet. Vi snakker løst og fast om festivalens mange aspekter og om dens plads blandt de andre danske ”Cons”. Tilbage i februar var Árni til Nørrebronx Tegneseriefestival, så der kommer der lidt indslag fra, Med Bl.a. Anders Brøserud og søren Mosdal. Og hvis i bliver hængende helt til rulleteksterne, så komme der en lille snak med vores gode ven Peder Riis.

1hr 22mins

9 May 2018

Rank #8

Podcast cover

Episode 51: Romere og restaurering

Árni er i Fantask hvor han har en snak med tegneseriesskaber, forlægger, og tegneseriefestivalsboss Lars Jakobsen. Det handler primært om Lars store arbejde med at finde og udgive gamle ugebladsserier som Styrmand Rask og Willy På Eventyr. Derudover Snakker han med skaberne af Romertegneserien Arminius; Niels Gjern Johansen og Jacob Thybo.

48mins

1 Mar 2018

Rank #9

Podcast cover

Episode 50: Gut punch edition

Så er Lasse med igen med en podcast der ikke går i vasken.Vi snakker Kaijumax, Giant Days, I kill Giants, The Humans - som Arni endelig har læst, ny Usagi tv-serie, Lasse er faldet i IDW's Transformers hul - og kan lide det.

1hr 29mins

7 Feb 2018

Rank #10