OwlTail

Cover image of Tegneseriesnak
Arts
Books

Tegneseriesnak

Updated 16 days ago

Arts
Books
Read more

Dansk tegnserserie podcast. Lasse og Árni snakker om alt mellem himmel og jord om tegneserier

Read more

Dansk tegnserserie podcast. Lasse og Árni snakker om alt mellem himmel og jord om tegneserier

Best weekly hand curated episodes for learning

Cover image of Tegneseriesnak

Tegneseriesnak

Latest release on Jun 03, 2020

Best weekly hand curated episodes for learning

The Best Episodes Ranked Using User Listens

Updated by OwlTail 16 days ago

Warning: This podcast data isn't working.

This means that the episode rankings aren't working properly. Please revisit us at a later time to get the best episodes of this podcast!

Rank #1: Episode 55 - Digitalt Tema

Podcast cover
Read more

Så er vi endnu engang tilbage det er stadig coronatid, og denne gang står den på et tema, og det er digitale tegneserier. Det får vi lidt tid til at gå med, pros and cons og så videre. Før det skal vi lige snakke om Tv-serie versionen af Garth Ennis The Boys.

Der er dog også blevet læst lidt. Lasse har primært genlæst ting han allerede har læst og talt om før, men han har en del at sige om A.D. After Death af Scott Snyder og Jeff Lemire - og det er ikke kun positivt.Arni har læst Splint i Berlin af Flix, Carthago fra Humanoids der er lavet af Christophe Bec, Eric Henninot og Milan Jovanovic. Og sidst men ikke mindst en stak af forlaget Afkoms titler som ven af podcasten Anders Fjølvar står bag (https://forlaget-afkom.dk/)

Jun 03 2020

1hr 23mins

Play

Rank #2: Episode 54 - Corona podcasten

Podcast cover
Read more

Så er vi tilbage med en gang Tegneseriesnak, det er Coronatid og lang tid siden vi har talt sammen, så denne gang er det måske lidt mere utraditionelt, og lidt længere end normalt. Ud over at snakke om tegneserier, runder vi også lige TV-serierne Watchmen og Locke and Key.

Vi taler om følgende tegneserier:

Love and Rockets af Hernandez brødreneStray Bullets af David LaphamThe Plot af Will EisnerThe Wrath of Fantomas af Oliver Bocquet og Julie RocheleauDr Murder and the Island of Death - Emil F Ernst Bolette Hansen af Paul Arne KringCamp Midnight og Camp Midnight vs Camp Daybright af Steve Seagle og Jason KatzensteinMidgårdsskrøner af Bjørk Matias Friis

Apr 05 2020

1hr 35mins

Play

Similar Podcasts

Supersnak

Planet X

Stegelcast

Hakkedrengene

Troldspejlet - podcast

Han Duo

Dårligdommerne

Rank #3: Bogforum Special

Podcast cover
Read more

Efter en laaang pause er Lasse og Árni tilbage med intet mindre end en Bogforum Special, hvor vi får besøg af superstjernerne Kelly Sue DeConnick og Matt Fraction. Det blive til en god snak med et par virkeligt jetaggede tegneserieskabere. Vi kommer lidt hurtigt ind i interviewet, så der er desværre ikke en god præsentation, så bær over med os (det er længe siden sidst)

Nov 25 2019

1min

Play

Rank #4: Episode 53: Den Længe Ventede 53'er

Podcast cover
Read more

Langt om længe er den udynamiske duo tilbage. Der er gået så lang tid siden sidst så det næsten ikke giver mening at skrive om hvad vi kommer ind på. Árni har været udenlands af flere omgange og Lasse har læst ugudelige mængder Hellboy.

Derudover har Lasse været meget glad for at læse de to dokumentaristiske bøger "Tetris, The Games People Play" og "Is This Guy For Real?: The Unbelievable Andy Kaufman", der begge er skrevet af Box Brown.

Árni har mødt Ben Marra og fået læst hans "Night Business". Derudover er det blevet til Flyvende Ulve i Kostas Zachopoulos og Vinzenzo Balzanos "The Cloud" og sidst men ikke mindst har han læst Ben Rankels "Frank".

Derudover kommer vi ind på IDW's satsning med det 200 sider store hardcover “magasin", "Full Bleed: The Comics & Culture Quarterly".

Nov 28 2018

1hr 31mins

Play

Most Popular Podcasts

The Joe Rogan Experience

TED Talks Daily

The Tim Ferriss Show

The Daily

Stuff You Should Know

Oprah's SuperSoul Conversations

Armchair Expert with Dax Shepard

Rank #5: Episode 52: Comic Con Copenhagen (og lidt Nørrebronx)

Podcast cover
Read more

Så er der Comic Con Copenhagen, og Lasse og Árni har sat hinanden stævne i denne populærkulturens højborg, intet mindre end i cafeteriet.

Vi snakker løst og fast om festivalens mange aspekter og om dens plads blandt de andre danske ”Cons”.

Tilbage i februar var Árni til Nørrebronx Tegneseriefestival, så der kommer der lidt indslag fra, Med Bl.a. Anders Brøserud og søren Mosdal.

Og hvis i bliver hængende helt til rulleteksterne, så komme der en lille snak med vores gode ven Peder Riis.

May 09 2018

1hr 22mins

Play

Rank #6: Episode 51: Romere og restaurering

Podcast cover
Read more

Árni er i Fantask hvor han har en snak med tegneseriesskaber, forlægger, og tegneseriefestivalsboss Lars Jakobsen. Det handler primært om Lars store arbejde med at finde og udgive gamle ugebladsserier som Styrmand Rask og Willy På Eventyr. Derudover Snakker han med skaberne af Romertegneserien Arminius; Niels Gjern Johansen og Jacob Thybo.

Mar 01 2018

48mins

Play

Rank #7: Episode 50: Gut punch edition

Podcast cover
Read more

Så er Lasse med igen med en podcast der ikke går i vasken.Vi snakker Kaijumax, Giant Days, I kill Giants, The Humans - som Arni endelig har læst, ny Usagi tv-serie, Lasse er faldet i IDW's Transformers hul - og kan lide det.

Feb 07 2018

1hr 29mins

Play

Rank #8: Episode 49: ...Nu med Simon og Anders

Podcast cover
Read more

Árni klarer denne gang skærene alene uden Lasse.Tilgengæld er han flankeret af Simon Petersen og Andersen Fjølvar (som er blevet far skulle han hilse og sige).De snakker Art-Bubble, næsten naturligvis, Simon fortæller lidt om sin con-rapportage og kommer med ris og ros. Der er ikke andet en ros til den portugisiske Zé Burnay og han fantastiske tegninger.

Tegneseriesnak fik lov at lave et kort interview med Mike Mignola, så det er også med her.(Lasse har stadig røde ører over at han kaldte Edward Grey for Richard)

Derudover bliver det til en god snak om tegniserieundergrunden og zines. Og satankulten på Anholt, og ja hvad er undergrunden i det hele taget?

Jan 12 2018

1hr 29mins

Play

Rank #9: Episode 48: En mørk of stormfuld aften

Podcast cover
Read more

Så blev det efterår og vi tager endnu en gang Tegneseriesnak. Der er ikke de store nyheder, så Arni reklamerer igen igen for Art-Bubble i rundetårn. Han har ikke læst meget, men det er dog blevet til Arminius: Slaget i Teutoburg Forfatteren Niels Gjern Johansen og kunstneren Jacob Thybo. Derudover er det blevet til web tegneserien Nothing Special af Katie Cook. Lasse er gået lidt mere traditionelt til værks og har læst Marvels Runaways af Brian K. Vaghaun som forberedelse til den nye TV serie. Så er der mere Usagi Yojimbo, og Serieudgaven af Rick and Morty. Men højdespringeren er uden tvivl My Favourite Thing is Monsters af Emil Ferris, som flytter grænser for hvad en tegneserie er.

Nothing Special af Katie Cook:

http://www.webtoons.com/en/fantasy/nothing-special/list?title_no=1188

Oct 19 2017

1hr 12mins

Play

Rank #10: Episode 47 – Sommeren er forbi nu…

Podcast cover
Read more

Så er sommeren slut for Tegnseriesnak. Lasse gør status på årets sommerferielæsning som ikke kun har været positivt.

Dog er han meget tilfreds med endelig at have læst Kurt Busieks Astro City – kun 102 issues phew.

Vi snakker om Árnis lange arbejde med at få Mike Mignola til at komme til Danmark. Vi runder den nylige aftale mellem Mark Millars Millarworld og Netflix og så tager vi en kort snak om årets Eisner award.

Arni har læst et par ”børne” tegneserier og har roser til Hilo af Judd Winick og The Nameless City af Faith Erin Hicks og i den anden grøft har han læst krimien 99 Days af Matteo Casali fra Vertigo Crime serien.

Aug 10 2017

1hr 29mins

Play