OwlTail

Cover image of Rasmus Heide

Rasmus Heide

7 Podcast Episodes

Latest 25 Jun 2022 | Updated Daily

Episode artwork

Filmkomik - med Rasmus Heide

COMEDY-KONTORET

Rasmus Heide er ugens gæst i Comedy Kontoret, og vi taler derfor om, hvordan man bedst tilfører komik til spillefilm. Heide står blandt andet bag Alle for én-filmene, Blå Mænd og Julefrokosten. Vi hører desuden klip fra Will Ferrell-filmen Talladega Nights.

55mins

12 Aug 2021

Episode artwork

Komedier og Centervagt med Rasmus Heide

AFTENKLUBBEN

Hvorfor er nogle skuespillere tøvende overfor at lave komedier? Hvorfor har anmeldere svært ved at forstår dem? Daniel Cesar taler med filminstruktør og manuskriptforfatter Rasmus Heide, som står bag den nye danske komedie Centervagt.

31mins

14 Jun 2021

Similar People

Episode artwork

Fredagspanel: Rasmus Heide, Zahra Pedersen & Helle Simonsen

KULTURMAGASINET KRÆS

Fredagspanelet debatterer konsulenter i kulturbranchen. For kan man tale om, at der bliver brugt for mange penge på at hyre folk til at promovere forskellige kulturtilbud - frem for at bruge pengene på udvikling af kulturen i sig selv? Vi tager også temperaturen på vores lyst og tryghed til at vende tilbage til kulturlivet i lyset af corona. Og så kaster vi os over en tilbagevendende debat om byggeboomet af højhuse, der gradvist erobrer himmelrummet. Vært: Astrid DateSee omnystudio.com/listener for privacy information.

55mins

11 Jun 2021

Episode artwork

Hva så?! - Rasmus Heide

Hva så?! med Christian Fuhlendorff

Afsnit 148Hvis man regner lidt på det, så er der gode muligheder for at Rasmus Heide har fået flere til at grine end jeg har. Han er nemlig instruktøren bag et væld af danske komedier, der har ramt et meget stort publikum. Så jeg benyttede chancen til at høre hvad han syntes om en film-ide jeg har haft, og den var han helt frisk på at vurdere.Gå fornøjelseChristian.

1hr 3mins

23 Jan 2020

Most Popular

Episode artwork

Rasmus Heide "Jeg laver film for min egen skyld"

Flyverskjul

Rasmus Heide debuterede som filminstruktør med filmen Blå Mænd i 2008. Filmen solgte omkring 450.000 billetter og var en kæmpe succes. Samtidig blev det indledningen til et samarbejde med Mick Øgendahl, og siden har Rasmus Heide slået sig fast som en af landets mest populære og succesfulde komedie-instruktører senest med filmene: Alle for en, Alle for to og snart Alle for tre. Men det hele startede faktisk med Johnson-musikvideoer, stand-up shows og et madlavningsprogram på DR2. Hør hele historien i dette afsnit af Flyverskjul, hvor vi i den grad nørder igennem og snakker om film, skuespil, gode og dårlige anmeldelser og dykker ned i arbejdsprocessen i forbindelse med produktionen af en stor spillefilm.Husk at støtte Flyverskjul ved at anmelde med fem stjerner i Itunes og giv eventuelt et lille bidrag på www.flyverskjul.10er.dkGod fornøjelse :)

1hr 23mins

2 Dec 2016

Episode artwork

Rasmus Heide - Jagten på det gode grin

PlotCast

"Jeg skal se hans kæbe ramme klinkegulvet, ellers virker det ikke" Rasmus Heide er instruktør og manuskriptforfatter, til bl.a komedierne "Blå Mænd", "Alle for en" og "Alle for to". I denne omgang PlotCast taler vi om det seriøse i at arbejde med komik, om at tage filmuddannelse i fuld offentlighed, mødet med publikum, mødet med anmelderne og om at holde lange producentmøder om dragefisk. Rasmus Heide vil gå gennem ild og vand for sine idéer om hvad der er sjovt. Og ét grin mere er hele umagen værd. "Jeg giver ikke op før en fuldstændig fullblown slapstick crazy comedy bliver dansk Oscar-bidrag!"

1hr 14mins

31 Jul 2015

Episode artwork

Podcast 69 (Den MED Rasmus Heide og COMEDY-EXTRAVAGANZA...)

Filmnørdens Hjørne

Ved du præcis hvorfor du griner når du griner? Kan du forklare præcist hvad det er der er så morsomt ved de scener i dine yndlings-komedier, som du griner mest af? Disse og mange, mange andre spørgsmål cirkler 69'eren sig omkring, for vi har nemlig en af Danmarks fremmeste komedie-instruktører i studiet, i form af Rasmus Heide. Rasmus er manden bag komedier som Alle for en (og to), Blå Mænd og Julefrokosten. Film der har haft en evne til at splitte folk i to skarpt optegnede lejre: dem der griner af dem og dem der ikke griner af dem. Sammen med Rasmus begiver vi os ud på en episk comedy-extravagnza, hvor vi prøver at snakke os ind til kernen af komedie. Det er meget højpandet, alvorligt og som Mike Myers siger det, lidt som at rode i sin egen afføring. Med egen afføring på hænderne, vil vi således også udnytte at en af landets mest indtjenende instruktører er i studiet. I, kære lyttere, har nemlig suppleret os med et hav af gode, relevante og ikke mindst kritiske spørgsmål til hr. Heide, som han besvarer med bemærkelsesværdig ærlighed og grundighed. Derudover anmelder vi Hushpuppy, Jagten og Rasmus "anmelder" Alle for to. Vi har comedy-tv-anbefalinger fra Anders og Reklamedude er i sit eget anbefalings-humør. Smør øregangene godt, for her er tre timer med ukontrolleret snak, diskussion og grin, der forhåbentlig gør dig klogere på både Rasmus Heide og komedie-genren som helhed. Rigtig god fornøjelse. Med venlig hilsen, Casper & Brie Filmnørdens Hjørne

3hr 11mins

31 Jan 2013