OwlTail

Cover image of Laura Drasbæk

Laura Drasbæk Podcasts

Read more

2 of The Best Podcast Episodes for Laura Drasbæk. A collection of podcasts episodes with or about Laura Drasbæk, often where they are interviewed.

Read more

2 of The Best Podcast Episodes for Laura Drasbæk. A collection of podcasts episodes with or about Laura Drasbæk, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Lasse Spang Olsen smider Laura Drasbæk under bussen, Linses seneste knald var en 'megatur' i 2017 og gav hende skedesvamp og både Warnøe og Zornig er kreative med bilag og skat

Play
Read more

Stuntmand Lasse Spang Olsen, fortæller i podcasten "Hankøn" forbløffende åbent om sin nu ekskæreste, der var ham utro gennem knap 10 år. Hun arbejder med film, og har 'tit eller generelt været sammen med kollegaer'. 

Ditte har også vaskeægte breaking news med i studiet. Der er nemlig kommet endnu et nyt par i rækken af politikere og kulturpersonligheder, der dater. 

Og i anden time skal det både handle om Bendtners karrierestop og dyre vine, han drikker som var det vand fra hanen, og Zornigs snedige skatte-tricks. Og så sladrer panelet videre om det nyeste i sagen om Peter Warnøe og hans brug af firmakortet til private arrangementer. 

I studiet er teateranmelder på Berlingske Jacob Steen Olsen, chefredaktør på Se&Hør Niels Pinborg, direktør i WeDoCommunication Anna Thygesen og special guest Linse Kessler, som fortæller en vild historie om sit seneste knald. Direktør i Impact TV Thomas Heurlin er med i anden time.  

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Dec 20 2019 · 1hr 54mins
Episode artwork

Laura Drasbæk om FELT

Play
Read more
Laura Drasbæk er skuespiller i improgruppen FELT, der har specialiseret sig i impro drama.
Hun er i studiet for at snakke lidt om, hvordan det har ændret hende som skuespiller at blive præsenteret for 'longform'.
Apr 11 2019 · 52mins