OwlTail

Cover image of Isabella Löwengrips

Isabella Löwengrips

5 Podcast Episodes

Latest 18 Mar 2023 | Updated Daily

Episode artwork

Isabella Löwengrips bolagskrasch - P3 Nyheter Dokumentär

P3 Nyheter Dokumentär

I juni 2019 tar Isabella Löwengrip farväl av Sverige för att bli mäktigast i världen. Men hösten blir en ekonomisk mardröm för henne. Skandalerna haglar - i oktober är Löwengrips bolag nära konkurs. Isabella Löwengrips bolagskrasch - P3 Nyheter Dokumentär är gjord av Martina Pierrou under november 2019. Producent: Dennis Jörnmark. Isabella Löwengrip har valt att inte medverka i programmet. Ljudet i dokumentären kommer från podden Aftonbladet Daily, P3 Nyheter, Breakits podcast, Mediepodden, P1:s Instagramkonto, Isabella Löwengrips Instagramkonto och Sommar i P1.

26mins

22 Nov 2019

Episode artwork

Hårdare tag efter Isabella Löwengrips sifferfusk

Resumé Insikt

En av Sveriges största influencers Isabella Löwengrip har den senaste månaden skapat rubrik på rubrik. Hennes liv är som taget ur en film: Påstådda affärsmässiga misslyckanden, dopade siffror, psykisk ohälsa, pengaproblem och sparkad personal. Som lök på laxen bröt flera annonsörer sina samarbeten med henne efter att det uppdagats att hon haft fejkkommentarer på ett sponsrat inlägg av Chimi Eyewear. Vad betyder det här för influencer marketing? Och hur ska Isabella Löwengrip återupprätta sitt förtroende? Veckans gäst Camilla Gervide, som granskat Isabella Löwengrip på sajten Bloggbevakning under flera års tid, har svar på de frågorna.

35mins

20 Nov 2019

Similar People

Episode artwork

Avsnitt 98: Isabella Löwengrips fejkade bloggstatistik avslöjad - Rapporten som visar avgrunden för lokaltidningar

Mediepodden

Hur många följare har Isabella Löwengrip? Hon själv säger 1,5 miljoner, medan Bonnierägda Tailsweep som representerar henne säger att de når 690 000. Vi har pratat med Bloggbevaknings Camilla Gervide som grävt vidare i siffrorna kring Isabella Löwengrips räckviddssiffror och brist på transparens. Vi går även igenom den stora rapporten Medieekonomi 2019 som granskar alla de största medieföretagen i Sverige och ser hur annonsintäkterna sjunker. Och för landsortspressen är konkurrenten inte längre granntidningen - utan Aftonbladet.   Dessutom analyserar vi Twitters publicistiska hållning mot Trump - "sociala medier håller på att bli museer" utropar Olle i podden. Och vi pratar om Bonniers förvärv av 22 svenska lokaltidningar i södra Sverige, om en kommande HD-dom mot SVT samt ett stort tack till en av våra mecenater.    Med Emanuel Karlsten och Olle Lidbom   Stöd oss gärna på patreon.com/mediepodden

22mins

25 Oct 2019

Episode artwork

Astrologi, Isabella Löwengrips sommarprat och rökförbud

Morgonpasset i P3

Nanna, Petrina och Ahmed snackar om rökförbudet som börjar gälla om snart en vecka. Vi pratade också om Isabella Löwengrips sommarprat. Dessutom kom astrologen Sofia Pontén förbi studion och snackade stjärntecken.

1hr 7mins

25 Jun 2019

Most Popular

Episode artwork

No. 23 - Isabella Löwengrips Råd

Drivet

Entreprenören Isabella Löwengrip ger massor av grymma råd hur man kommer vidare med sina ideer och hur man effektiviserar sin tid. Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

16mins

2 Aug 2016