OwlTail

Cover image of Erdal Rakip

Erdal Rakip Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Erdal Rakip. A collection of podcasts episodes with or about Erdal Rakip, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Erdal Rakip. A collection of podcasts episodes with or about Erdal Rakip, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Blått Snack med Erdal Rakip

Play
Read more
Han fyllde 23 under veckan som gick men har redan hunnit med vad många allsvenska spelare bara drömmer om. Fyra SM guld, spel i Champions League, och landslagsspel. Efter ett år i både Benfica och Crystal Palace är han hemma igen. I veckan avsnitt möter du Erdal Rakip. Erdal berättar om hur det är att som ung kille flytta utomlands och börja ta ansvar för allt från mat till tvätt och om hur det är att inte spela så mycket som han hoppats på. Vi får reda på hur Roy Hodgson är som tränare i Crystal Palace och om hur viktig familjen hemma i Malmö är. Det blir också snack om målgester, matlagning och om första intrycket av det MFF han vänt hem till. Detta och mycket mer i avsnitt 153 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Feb 17 2019 · 31mins
Episode artwork

Silly Season: "Han ersätter Erdal Rakip i Malmö"

Play
Read more

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt avsnitt med stor fokus på Silly Season. Har Malmö en ersättare till Erdal Rakip i truppen?, Robert Gojani är väldigt nära Elfsborg, Franz Brorsson drar till sig intresse från en rysk klubb, gör Pontus Dahlberg rätt som går till Watford?, Är Erkan Zengin på väg till Hammarby?, Trelleborgs supervecka, AIK vill inte släppa Kristoffer Olsson samtidigt som de jobbar på att plocka in en mittfältare där Tarik Elyounoussi är förstavalet men det pratas också om en comeback av Ebenezer Ofori, Dalkurds skyttekung Richard Yarsuvat lämnar laget samtidigt som backtalangen Henrik Löfkvist förlänger kontraktet till 2020. Bra jobbat Adil Kizil!


Enligt uppgifter vill Celta Vigo låna Saman Ghoddos för några miljoner fram till maj med en köpoption på dryga 60 miljoner kronor. Kan ordförande Daniel Kindberg tacka nej till det? Och kommer Norrköping sälja sina två bästa spelare förra säsongen? Då pratar vi givetvis om mittbacken Jon Gudni Fjoluson och skyttekungen Kalle Holmberg.


Vi ger er också en summering av vad som hände när Bosse Andersson stannade kvar en timme efter senaste avsnittet. Han var minst sagt eld och lågor! 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jan 25 2018 · 1hr 1min

Similar People

Tom Prahl

Jens Fjellström

Olof Persson

Guillermo Molins

Jon Dahl

Erik Friberg

Uwe Rösler

Johan Dahlin

Niklas Skoog

Fouad Bachirou

Allan Kuhn

Håkan Jeppsson

Marcus Antonsson

Rasmus Bengtsson

Daniel Tjernström

Episode artwork

132: Erdal Rakip om framtiden, fotbollen och kärleken till Malmö och MFF

Play
Read more
Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog får besök av Erdal Rakip, som pratar om säsongen i MFF – lagets spel och hans eget, den ökade målproduktionen och vikten av att känna förtroende från tränaren. Men lyssnarna bjuds också på inblickar i Erdal Rakips tidiga fotbollsår – och vad föreningen betyder för en 21-åring som aldrig spelat någon annanstans. sist, men absolut inte minst, bjuder Erdal Rakip på lite information om de pågående kontraktsförhandlingarna med MFF.
Oct 13 2017 · 1hr 8mins