OwlTail

Cover image of Liselotte Lohmann

Liselotte Lohmann Podcasts

Read more

1 of The Best Podcast Episodes for Liselotte Lohmann. A collection of podcasts episodes with or about Liselotte Lohmann, often where they are interviewed.

Read more

1 of The Best Podcast Episodes for Liselotte Lohmann. A collection of podcasts episodes with or about Liselotte Lohmann, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Amatør-kommunikation i kongehuset, eller bare dårlige arbejdsforhold? Er Fie bare født med den forkerte røv? Og er Liselotte Lohmann nogensinde blevet fatshamet?

Play
Read more

Der er faldet dom i sagen om den påståede voldtægt i borgmestersengen, hvor en nu frikendt mand fra Enhedslisten havde sex med Nina Hedeager Olsens veninde. Hvad blev der egentlig sagt i retten? Og hvordan kan to så forskellige domme forekomme i henholdsvis Byret og Landsret?

Panelet diskuterer ivrigt den luksuriøse 'skihytte', som Kronprinsparret indtil for nylig lejede ud. Er det i orden, hvis apanagen ryger til ejendomme i udlandet? Hvorfor har kommunikationen fra kongehuset været så dårlig? Og hvor privat kan man egentlig tillade sig at være som kongelig?

Der er desuden drama på Tranekær Slotkro, hvor Job er stukket af fra Mariah. Her er hun nu efterladt med en konto i nul og tre børn. Sofie Hagen fortæller i Aftenshowet (igen) en historie om nedladende blikke på en burgerrestaurant. Og så mener Fie Laursen, at plastikoperationer og kønskifteoperationer er helt det samme.

Ditte Okman er vært, og panelet består af direktør i WeDoCommunication Anna Thygesen, underholdningsjournalist på Her&Nu Nikolaj Vraa, skuespillerinde og helt sin egen Liselotte Lohmann. I anden time kommer Thomas Heurlin forbi. Nærmest direkte fra Goa. 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jan 17 2020 · 1hr 55mins