OwlTail

Cover image of Susanne Thorson

Susanne Thorson

4 Podcast Episodes

Latest 18 Mar 2023 | Updated Daily

Episode artwork

Avsnitt 10 - Susanne Thorson om rollen som mamma

Den ultimata föräldrapodden

I detta avsnitt träffar vi skådespelerskan Susanne Thorson i ett öppenhjärtligt samtal om att bolla skådespelaryrket och rollen som mamma till Juno, 2 år. Vi pratar om det lätta och det svåra - om förlossningen, känslan av att tappa kontrollen, föreställningarna om hur livet som mamma skulle bli och hur det egentligen kändes i början! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

20 Mar 2018

Episode artwork

No. 12 - Susanne Thorson - Skådespelare

Drivet

Den sprudlande skådespelaren Susanne Thorson föddes i Umeå men flyttade till Stockholm redan som barn. Hon studerade på Calle Flygares Teaterskola och spelade därefter i ett antal kortfilmer och teateruppsättningar samtidigt som hon utbildade dig till retorikkonsult. 2010 slog hon igenom med en huvudroll i filmen PUSS regisserad av Johan Kling där hon fick spela mot Alexander Skarsgård. Susanne följde upp med huvudroller i bland annat filmen En gång i Phuket och tv-serien Inkognito i TV4. I höstas såg vi Susanne spela låsspecialisten Rocky I den nya Jönssonliganfilmen Den perfekta stöten. Nu är hon aktuell i kanal 5:s dramaserie Gåsmamman tillsammans med Alexandra Rapaport samtidigt som hon skriver på egna ideer. Ja ni hör ju, Susanne är en kvinna som kör fullt ut och inte ryggar tillbaka för ett nej. I den här intervjun ger hon tips till alla andra som vill ta sig in i den konkurrenskraftiga skådisbranschen och hon berättar hur det kändes att boka den där första huvudrollen. Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

49mins

17 Feb 2016

Similar People

Episode artwork

90 Susanne Thorson

Livshjulet

I avsnitt 90 av "Livshjulet" träffar frilansjournalisten Anna Hegestrand skådespelaren Susanne Thorson. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

20 Jan 2015

Episode artwork

Superaktuella Susanne Thorson om att spela mot giganter

RIX MorronZoo

I höst står hon på scen tillsammans med Suzanne Reuter, Robert Gustavsson och Claes Månsson i Kom igen, Charlie.

11mins

21 Aug 2014

Most Popular