OwlTail

Cover image of Hassan Preisler

Hassan Preisler Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Hassan Preisler. A collection of podcasts episodes with or about Hassan Preisler, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Hassan Preisler. A collection of podcasts episodes with or about Hassan Preisler, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Bagklog på P1: Hassan Preisler - 29. aug 2020

Play
Read more
Hver lørdag får Esben Kjær besøg af skiftende gæster, der giver ugens nyheder med grovfilen og sætter dem i et skarpt og ofte satirisk lys. I denne uge er Hassan Preisler gæst.
Blandt emnerne: KÆMPE skandale i Forsvarets Efterretningstjeneste - men hvad fanden handler den egentlig om? Kæmpe reform af politiet - men er det to skridt frem og to tilbage? Og så har Joy Mogensen kvajet sig igen - men det er jo ikke rigtig en nyhed...
Vært: Esben Kjær.
bagklog@dr.dk
Aug 29 2020 · 1hr 54mins
Episode artwork

Hassan Preisler: Det gode ved krisen er, at den tvinger teaterene til at holde kæft i en periode

Play
Read more

Torben Steno og Hassan Preisler har årevis arbejdet som freelancere, musikere, manuskriptforfattere, skuespillere, studieværter og meget andet overalt i kultur- og mediebranchen. Og så er de Mikkel Anderssons tidligere kolleger fra hedengangne Radio24syv, hvorfra deres respektive programmer, Det Næste Kapitel og Cordua og Steno, er draget i eksil forskellige steder i Det Berlingske Officin. De besøger Lukket Land til en snak om, hvordan covidkrisen og nedlukningen har påvirket både dem selv og dansk kulturliv mere generelt, politisk korrekthed og konformitetet i det danske kulturmiljø, om digital kulturformidling kan noget, og hvad ligheden mellem 24syv-medarbejdere og Ungdomshus-aktivister egentlig er.

-

STØT LUKKET LAND: Programmet er og forbliver gratis. Men hvis du værdsætter udsendelserne, vil jeg til gengæld sætte stor pris på din støtte. Du kan donere et valgfrit beløb pr. episode eller et engangebeløb via MobilePay på 21732657.

May 04 2020 · 1hr 8mins

Similar People

Nikolaj Scherfig

Halfdan E

Gunnar Wille

Anders Krab-Johansen

Simon Fruelund

Malene Birger

Jens Christian Grøndahl

Annie Bahnson

Karoline Stjernfelt

Kenneth Bøgh Andersen

Jenny Lund

Thomas Bagger

Erik Clausen

Dennis Gade Kofod

Søren Jessen

Episode artwork

Filmharmonikerne: Vært skuespiller, forfatter og instruktør Hassan Preisler - 22. nov 2019

Play
Read more
Mød musikelskende filmfolk. Instruktører, skuespillere og andre fra filmverdenen spiller på skift filmmusik, som de har et særligt forhold til. Dagens gæstevært er skuespiller, forfatter og instruktør Hassan Preisler som spiller filmmusik, der sender hans tanker tilbage til barndommen i Vestberlin, minder fra bedsteforældrenes hjem og filmoplevelser, som har sat sig i hans krop. Der er både polske, japanske og danske toner i dagens udsendelse.
Tilrettelæggelse: Kasper Søegaard.
Produceret for DR af Wingman Media.
Nov 22 2019 · 1hr 15mins
Episode artwork

Jeg er nøgen med Hassan Preisler

Play
Read more
Alberte Clement Meldal tager tøjet af sammen med skuespiller, forfatter og radiovært på 24Syv, Hassan Preisler. De to kaster sig nøgne i Øresund og snakker bagefter om skam, hår og porno.
Jul 31 2017 · 57mins

Most Popular

Elon Musk

Barack Obama

Bill Gates

LeBron James

Mark Cuban

Michelle Obama

Melinda Gates

Arnold Schwarzenegger

Kevin Hart

Terry Crews

Mike Tyson

Episode artwork

Hassan Preisler - Succes og selvkritik

Play
Read more

"Det er i den ærlige og redelige beskrivelse af os selv som uduelige eksistenser, at vi kan drømme om, at forbinde os til andre mennesker".

Hassan Preisler er skuespiller, forfatter, foredragsholder, debatør og radiovært på programmet Min Lille Hassan på Radio 24/7. Vi forsøger at holde os til forfatterdelen i denne snak om processen med at skrive bogen Brun mands byrde, hvorfor det at skrive er som at løbe og om hvorfor man er nødt til at se sine dæmoner i øjnene, hvis man skal lykkes med at skrive noget af relevans.

"Hvis man skriver efter en skabelon og man ligesom skriver den næste bog som den foregående, fordi at man ikke vil miste den popularitet og succes som den foregående gav én, så tror jeg måske man kan undgå dæmonerne i et eller andet omfang. Men det bliver altså kedeligt det man laver".

Oct 31 2016 · 57mins
Episode artwork

Jazz & co - med Hassan Preisler

Play
Read more
Søndagsstemning. Spændende gæster. Gode historier. Og vært Niels Christian Cederberg bag roret. Jazz & Co leverer det hele til din formiddagskaffe/morgensmoothie/reparationsbajer.
Hver søndag mellem 10.00 og 12.00 inviterer Niels Christian Cederberg en kendt gæst i P8-studiet. Lyt med når skuespillere, tv-værter, rockmusikere, politikere, forfattere m.m. tager en stak yndlingsplader med i vinylposen eller på iPoden og fortæller om deres forhold til jazz.
www.dr.dk/p8jazz
Oct 02 2016 · 1hr 59mins