OwlTail

Cover image of Jakob Melander

Jakob Melander Podcasts

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Jakob Melander. A collection of podcasts episodes with or about Jakob Melander, often where they are interviewed.

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Jakob Melander. A collection of podcasts episodes with or about Jakob Melander, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Q&A med Jakob Melander

Play
Read more

"Det kan være nødvendigt, at man gør noget som kommer til at fejle. Fordi man lærer en masse ting af det."

Hvordan vælger man sit næste projekt? Hvordan kommer man den evige tvivl til livs? Og hvordan sørger man for, at ens bipersoner bliver runde og nuancerede? Det er nogle af de spørgsmål fra lytterne jeg prøver at besvare i denne episode sammen med krimiforfatter Jakob Melander.

Feb 29 2020 · 1hr 12mins
Episode artwork

Jakob Melander

Play
Read more
Om krimien 'De berusedes vej' (2015)

Hovedbiblioteket i København inviterer hver måned til et arrangement med 'Månedens forfatter', som holder et foredrag eller bliver interviewet fra scenen.
May 21 2019 ·

Similar People

Mette Jørgensen

Jacob Tingleff

Kasper Hoff

Søren Jessen

Lene Kaaberboel

Peter Bay

Nikolaj Scherfig

Nanna Foss

Simon Fruelund

Johan Krarup

Mette Vedsø

Lars Ringhof

Morten Søndergaard

Christine Lind Ditlevsen

A. J. Kazinski

Episode artwork

Den røde sofa: Lotte Petri og Jakob Melander

Play
Read more
I Den røde Sofa sidder denne gang krimiforfatter Lotte Petri, der vil fortælle om sin rejse rundt om i landet på jagt efter gode gys.Hun vil fortælle om, hvordan den danske ulv i Thy fik en stor plads i hendes plot, og hvor hun har hentet inspiration til hendes nye krimi "Djævelens værk", som handler om eksorcisme og det onde. Med i Den røde Sofa er krimiforfatter Jakob Melander, der interviewer Lotte Petri, Jakob Melander er aktuel med den...
Apr 14 2017 · 51mins
Episode artwork

Jakob Melander – Gå med historien

Play
Read more

“Jeg starter som regel med at have en periode på to måneder, hvor jeg ligger her på sofaen eller går en tur og tænker mig om”

Jakob Melander er tidligere musiker, uddannet på litteraturvidenskab og som dramatiker. Siden 2013 har han som krimiforfatter haft både høstet anmelderroser og international anerkendelse for sin bogserie om politiassistent Lars Winkler.

Vi snakker om inspiration, musik og arbejdsmetoder, der indebærer gå-ture, dogmeregler, post-it sedler og højtlæsning - men ikke særlig meget research.

"Historien er altid det vigtigste. Altså fortællingen. Så må virkeligheden bøje sig, så det passer til historien”.

Dec 31 2016 · 52mins