OwlTail

Cover image of Ivan Ćosić

Ivan Ćosić

3 Podcast Episodes

Latest 28 Jan 2023 | Updated Daily

Episode artwork

S druge strane powered by Intersport #2 - Ivan Ćosić

S druge strane - powered by Intersport

Ivan Ćosić je čovjek s invaliditetom, kapetan hrvatske reprezentacije u sjedećoj odbojci, trail trkač. Ugostio ga je Thomas Kezele, a zajedno su prošli kroz sve najznačajnije događaje u Ivanovom životu.  Podcast je snimljen uz podršku tvrtke INTERSPORT. Produkcija 3sporta.com / SPORT GROUP d.o.o.

1hr 13mins

29 Apr 2021

Episode artwork

#013 HubCast - Radi globalno, živi lokalno (Ivan Ćosić)

HubCast podcast

U ovoj epizodi HubCasta, gost nam je Ivan Ćosić - dizajner, preduzetnik, konsultant i predavač, kao i organizator konferencije WWVršac. Pričamo sa Ivanom o tome kako sve postiže, o putu razvoja dizajnera i kreativnog direktora, ali i o principu i sloganu konferencije "radi globalno, živi lokalno".   Ivan Ćosić je vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama uključujući i TEDx konferencije na kojima je predavao dva puta. Bavio se različitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji i pokretač je mnogih internet projekata od kojih su najpoznatiji Stepa.rs – internet zajednica stanara naselja Stepa Stepanović i drustvenaodgovornost.rs – portal sa vestima iz CSR domena. Zadužen je za dizajn većine publikacija svetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma.

37mins

5 Dec 2019

Similar People

Episode artwork

Emisija 03 - Ivan Ćosić - Najveći problem trenutno je VREME! 22.10.2018. #StepenicamaUspeha

Stepenicama Uspeha

Ivan Ćosić - Najveći problem trenutno je VREME! Stepenicama Uspeha YouTube kanal Ivan Ćosić Linkovi: Facebook: https://www.facebook.com/ivancosic.cosa Twitter: https://twitter.com/ivancosic LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ivancosic Sajt i blog: http://www.ivancosic.rs Superste: https://www.superste.net/mentor/ivan-... Intervju je snimljen u prostorijama hotela City Savoy (Cetinjska 3, Stari Grad, 11000 Beograd, Srbija) http://www.hotelcitysavoy.com Autori: Sagovornik: Marko Pajić Video produkcija: Aleksandar Sretković Ivan Ćosić Biografija: Ivan Ćosić je vlasnik agencije Plain&Hill, dizajner, kreativac, bloger i predavač na brojnim domaćim i regionalnim konferencijama uključujući i TEDx konferencije na kojima je predavao dva puta. Bavio se različitim vidovima posla u kreativno-marketinškoj industriji i pokretač je mnogih internet projekata od kojih su najpoznatiji Stepa.rs – internet zajednica stanara naselja Stepa Stepanović i drustvenaodgovornost.rs – portal sa vestima iz CSR domena. Zadužen je za dizajn većine publikacija svetske medijske asocijacije WAN-IFRA, radio je na nekoliko startup projekata od kojih je najpoznatija IndieVoices platforma. Veruje u budućnost i potencijal koju tehnološko preduzetništvo ima u Srbiji i regionu, zato zajedno sa svojim timom organizuje konferenciju wwvrsac: živi lokalno – radi globalno. Pratite nas na društvenim mrežama i obavezno SUBSCRIBE! FB: https://www.facebook.com/stepenicamauspeha TW: https://twitter.com/SUspeha IG: https://www.instagram.com/stepenicamauspeha StepenicamaUspeha

1hr 9mins

19 Nov 2018