OwlTail

Cover image of Mai Manniche

Mai Manniche Podcasts

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Mai Manniche. A collection of podcasts episodes with or about Mai Manniche, often where they are interviewed.

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Mai Manniche. A collection of podcasts episodes with or about Mai Manniche, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Shitstorm: Morten Messerschmidt mod ungdommen, spam fra Mai Manniche og vildt Metoo-drama i Radikale Venstre - 10. okt 2020

Play
Read more
Morten Messerschmidt er klimaordfører for Dansk Folkeparti, og i den her uge blev han smidt ud af en P1 Debat om netop klima. Her sagde han, at man ikke skal udtrykke sig politisk, hvis man er under 18. Den udtalelse møder kritik på de sociale medier, hvor han bliver beskyldt for at give ungdommen mundkurv på.
I denne udgave af Shitstorm på P1 stiller Morten Messerschmidt op til et interview for at svare på kritikken.
Desuden taler vi med blogger og smykkedesigner Mai Manniche, som bliver beskyldt for at spamme folk med reklamer i privat-beskeder på Instagram.
Så skal vi selvfølgelig også gennemgå det vilde Metoo-drama i Radikale Venstre, som dominerer de sociale medier denne uge.
Værter: Anna Olrik og Adina Ren.
Oct 10 2020 · 44mins
Episode artwork

84. Helt væk med Mai Manniche

Play
Read more

Smykkedronningen Mai Manniche er med som gæst! En pige har brug for hjælp til at komme på date med Viktor Lander. Mikki har brug for råd til en måge, som ikke gider flyve. Hvem fanden er Jens05 fra TikTok?? og hvad er historien bag den nøgne pige, der blev fotograferet sammen med to politibetjente på en badebro??

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Sep 22 2020 · 34mins

Similar People

Janni Ree

Nikita Klæstrup

Denice Klarskov

Philip May

Sarah Tiedt

Frederik Fetterlein

Frederik Skovbjerg

Marco Ilsø

Emil Thorup

Fardin Messi

Parick Peitzsch

Emil Lange

Lenny Pihl

Britta Nielsens

Caroline Fleming

Episode artwork

Mai Manniche skider på myndighedernes anbefalinger og skrider til Cypern

Play
Read more

Det er både Grundlovsdag og Fars Dag i dag - en halv eller hel helligdag for mange. Men ikke for Ditte Okman og resten af holdet på Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, vi taler om'. Vi sladrer nemlig, præcis som vi plejer.

I studiet i dag sad Nikolaj Vraa, Thomas Heurlin og Jacob Heinel Jensen.

I første time taler vi bl.a. om grevinde Alexandra, der i denne uge kunne fejre, at det er 25 år siden, hun kom til Danmark. Jacob Heinel Jensen har interviewet grevinden om hendes op- og nedture på dansk jord, og i den forbindelse var der én bestemt periode i hendes liv, som hun ikke nævner med ét ord. 

Lyt til panelet diskutere historien i programmet og find ud af, hvad det mon er.

Vi sladrer selvfølgelig også om smykkedesigneren Mai Manniches store fuckfinger til myndighederne - hun tager nemlig på scoreferie til Cypern. 

I anden time drager vi til USA og taler om historien om den sorte amerikaner George Floyd, som blev brutalt slået ihjel af amerikanske politimænd. Det har ført til utallige protester og optøjer i hele landet og verden. 

Det er dog næppe nogen overraskelse, at USA's præsident, Donald Trump, håndterer sagen fuldstændig skørt. Er det her mon dråben, der gør det umuligt for ham at blive genvalgt? 

Vi runder timen af med at tale om den nye Netflix-serie om Jeffrey Epstein, 'Filthy Rich', for den mand var eddermanme langt ude.

Programmet er produceret for B.T. af Johanne D. Holgersson.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jun 05 2020 · 1hr 59mins
Episode artwork

03: Mai Manniche fortæller om kærlighed og karriere

Play
Read more
Sladderkongen.dk har mødt smykkedesigneren Mai Manniche til en snak om at holde figuren, være tynd, dating, romantik, den eneste ene og børn. Selvfølgelig er det også blevet til en snak om tv, mode, stil, smykker, rød løber og livet som karrierekvinde.
Jun 13 2019 · 37mins