OwlTail

Cover image of Christina Barré

Christina Barré

5 Podcast Episodes

Latest 3 Dec 2022 | Updated Daily

Episode artwork

Christina Barré

112 For Knuste Hjerter

Christina havde mødt hans familie, de havde drømt om fremtiden sammen og datet intensivt i flere måneder - da hun en dag kastede hun sig ud i et risikabelt eksperiment. Da de havde lavet mad og sovet sammen, gået i bad sammen næste morgen og kysset hinanden på gensyn - besluttede hun, at hun ikke ville ringe og skrive først. Nu var det hans tur… Hun hørte aldrig fra ham igen.Iværksætter, influencer-agent og aktuel i DR-serien ‘Stories for millioner’, Christina Barré, fortæller i dagens afsnit om at få knust sit hjerte til en mand, hun aldrig nåede at kalde sin kæreste. Om eventyret og magien ved den uopnåelige mand, der giver dig alt, når I er sammen, og forsvinder, når I ikke er. Om at insistere på at tro på undskyldningerne om telefoner, der er til reparation og offline kanoture og ville det mere og mere, jo mindre han vil. Om tæppefaldet til sidst, da hans telefonsamtale med en ven er på medhør ved en fejl… om skammen ved at føle sig til grin. Og om at ryste posen og kaste alt op i luften på samme tid - både bolig, job og kærlighed - og se om det hele ikke lander bedre, når det falder ned igen.Christina gør selvfølgelig også sit allerbedste for at hjælpe dig, der sidder med hjertesorg lige nu. Den her podcast er til dig, der har prøvet at være forelsket. Dig, der engang har haft kærestesorg. Dig, der frygter at få det igen. Og selvfølgelig: Dig, der lige nu har ondt i hjertet.

1hr 19mins

24 May 2022

Episode artwork

EP 7 | Christina Barré // Influencer Radio

Influencer Radio

INFLUENCER Radio inviterer branchefolk, profiler, talenter, agenter, PR- og marketingsfolk ind forbi studiet hos Podamok, hvor værterne: @jonastogo @soerenleschmidt @zethedwardsen ønsker at skabe bedre forståelse i et felt, der udvikler sig hurtigere og hurtigere for hver dag der går!Hvordan fungerer algoritmen? Hvad skal vi passe på og hvad skaber bedre engagement? Hvad er en influencer? Hvorfor er titlen fordømt? Hvad er "talent" og "content creator" for en størrelse? Er det et reelt erhverv? Hvem fortjener et S/O? Hvornår kan man kalde sig influent? Hvad er en god strategi? Programmet er produceret i samarbejde med: @sennheiser @neumann.berlin @ishspirits @woomio

43mins

21 May 2022

Similar People

Episode artwork

Muffs Weekendklub med Siné & Christina Barré

Muffs Weekendklub

Ugen bliver rundet af og weekenden bliver skudt i gang, når Frederikke Muff og hendes klubmedlemmer inviterer dig ind i Klubhuset til ugens puls, aktualitet og selvfølgelig den bedste weekendstemning samt en perlerække af hits. Vært: Frederikke Muff. Produceret for DR af Munck Studios København.

2hr

21 May 2022

Episode artwork

Tømmermændsblues m. Christina Barré

Tømmermændsblues

Jeg har længe fulgt Christina Barre på instagram og tænkt, at hun lod til at være et festfyrværkeri af en personlighed, og dette stemte heldigvis overens med virkeligheden. En boss ass lady med tjubang i, og det ledte blandt andet samtalen hen på opkast i dagslys og så noget med at fake en graviditet!  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

40mins

28 Jan 2022

Most Popular

Episode artwork

Bag om arbejdet som agent med Christina Barré

Busigirl Podcast

I denne episode har vi besøg af Christina Barré, founder af Confetti Cph. Christina og Terese taler om influencer marketing, hvordan man arbejder som agent for nogle af de støreste profiler i Danmark og om at turde at tage springet som selvstændig. Lyt med! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

57mins

22 May 2020