OwlTail

Cover image of Kronprins Frederik

Kronprins Frederik Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Kronprins Frederik. A collection of podcasts episodes with or about Kronprins Frederik, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Kronprins Frederik. A collection of podcasts episodes with or about Kronprins Frederik, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Hvorfor skulle det gå så hurtigt med at aflive alle Danmarks mink? Og Michael Bundesen og Shu-bi-dua er mere populære end Kronprins Frederik.

Play
Read more

Hvad bliver konsekvenserne af regeringens manglende lovhjemmel i sagen om aflivningen af alle Danmarks mink? 

Politisk kommentator Søs Marie Seerup kigger forbi i anden time og hjælper os med at finde hoved og hale i den sag.

Og så taler vi om forsangeren i Shu-bi-dua, Michael Bundesen, som i denne uge er død i en alder af 71 år. Vi tegner et portræt af forsangeren og det folkekære band. 

Anne Kirstine Cramon, Per Kuskner og Nikolaj Vraa sidder også i panelet i denne uges udgave af 'Det, vi taler om'.

Programmet er produceret af Johanne D. Holgersson

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nov 13 2020 · 2hr 10mins
Episode artwork

Skal Kronprins Frederik eller Prins Joachim overtage Château de Cayx? Og Eskimo-isen er under voldsomt pres

Play
Read more

Det er fredag og Ditte Okman og Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, Vi taler om', sladrer som sædvanlig om ugens historier.

I denne uge ser vi nærmere på Britney Spears og den #freebritney-movement, der er blusset op i ugens løb.

Vi stiller også spørgsmålstegn ved, hvad der skal ske med kongefamiliens franske paradis, Château de Cayx - er det mon Kronprins Frederik eller Prins Joachim, der skal overtage? Og hvordan har de to brødre det egentlig med hinanden

Vi vender selvfølgelig også den verserende sag om Eskimo-isen og taler shitstormens natur. 

Ugens panel består sidder caster Marlene Weybøll, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen og chefredaktør på Avisen.dk, Per Kuskner. I anden er kommunikationsdame Anne Kirstine Cramon med på en telefon fra Jylland.

Programmet er produceret for B.T. af Johanne D. Holgersson.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jul 17 2020 · 1hr 53mins

Similar People

De Unge Mødre

Prins Nikolais

Janni Ree

Henrik Sass Larsen

Ulf Pilgaard

Prins Andrews

Henriette Zobels

Gwyneth Paltrows

Britta Nielsen

Bettina Jensen

Blev Silas Holst

Janni Rees

Britta Nielsens

Jakob Elleman

Denice Klarskov

Episode artwork

Kronprins Frederik smider Dronning Margrethe under bussen, og Anna Thygesen har fået stjålet sine underbukser

Play
Read more

Fredag betyder, at Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, vi taler om', giver dig dit ugentlige sladderfix helt friskt fra radiostudiet på Pilestræde.

Panelet bestod i dag af chefredaktør på B.T., Jonas Kuld Rathje, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg. Din vært var som altid, Ditte Okman.

I første time berører vi både Kronprins Frederiks holdning til klimaforandringerne, som tilsyneladende er stik modsat hans mor, Dronning Margrethes. Ups.

Vi følger også op på Fie Laursens sugardating-fadæse og diskuterer i hvilket omfang, man kan kalde Fie Laursen en rollemodel?

Skuespilleren Ali Sivandi har også dummet sig på de sociale medie. Han har nemlig lagt en video op af en mand i høje hæle og lyserødt tøj. Ali fik bare ikke de reaktioner, han havde håbet på, for det er Sivandi selv, vi alle griner af nu. 

I anden time har vi besøg af en ny pige i klassen nemlig Berlingskes chefredaktør, Mette Østergaard, som gør os klogere på de mange historier, der i øjeblikket ruller, om Regeringens håndtering af landets nedlukning tilbage i marts måned. Hvem har ansvaret? Og hvor i helvede er oppositionen henne?

Vi fortsætter i det politiske spor og graver også i sagen om DAB-udbuddet, som gik til Radio Loud - men under nogle hidtil stadig hemmeligholdte omstændigheder. Hvad er det, vi ikke må få af vide? Og hvorfor synes Morten Messerschmidt, at kulturminister Joy Mogensen skal lukke Radio Loud?

Programmet er produceret af Johanne D. Holgersson.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 29 2020 · 1hr 53mins