OwlTail

Cover image of Puk Elgård

Puk Elgård

6 Podcast Episodes

Latest 24 Jul 2021 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

#182: Streamingnyhederne uden Puk Elgård

Vi streamer op ad åen

Episoden udgives en smule sent i dag (måske Apple-abonnenter først får episoden i nat!), da redigeringsopgaven var ekstra krævende pga. en stor mængde snak fra Peter. Men heldigvis er det lykkes klipperen at få droppet næsten 90 % af de pseudofacts, som Peter lukkede ud under optagelserne. Så derfor kan vi igen byde på Streamingnyhederne - denne gang uden Puk Elgård, som Peter havde et crush på i 90'erne. Samtidig tager vi en snak om det netop overståede Melodi Grand Prix, hvor 1/8 af deltagerne bliver grobund for heftig analyse fra Peter og Anders. Der er naturligvis også tid til nyheder: Fusion mellem Discovery og HBO på vej // Eksplosiv vækst på streamingmarkedet minus i Asien // Spotify går ind på lydrumsmarkedet á la Clubhouse // Paramount+ fås snart via TV2 Play // Netflix overvejer platform dedikeret til produktionernes baggrundsmaterialer // Paramount+ vil give premiere til én originalfilm hver uge fra 2022 // 'Contentkassen' + masser af udenomssnak! Vi høres på åen. Forresten... Vi er på Twitter - og Instagram-mediet: @streamaaen Og også Facebook: www.facebook.com/streamaaen. Kontakt os gerne: streamaaen@gmail.com. Bag podcasten står Peter Vistisen, Tobias Iskov Thomsen og Anders Zimmer Hansen - alle tidligere talentløse MGP-sangere fra England.Yderligere noter:Musik:News Theme 2 by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution licence (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).Artist: http://audionautix.com/.

54mins

30 May 2021

Episode artwork

Sex, skam og Puk Elgård

Nattely

Nattely bevæger sig igen i det aktuelle. Vi vender først i programmet #textmewhenyougethome og et modarbejdende indspark i debatten. Derudover har vi set Skamløs på DR3. Den handler om tre seje piger, der er meget bevidste om deres sexuelle frigørelse, men samtidig også meget bevidste om al den skepsis, de møder. Hvordan finder vi vejen til skamløsheden? Vi prøver vha. Jean-Paul Sartre, gymnasieminder og gode gamle Tinder at finde svaret. Og det er ikke let. Fordi hvordan genkender vi skamløsheden som en facade og ikke en oprigtighed? Kan vi overhovedet blive skamløse, eller kan vi lære noget af skammen? Rigtig god lytter!

57mins

24 Mar 2021

Similar People

Episode artwork

TRENDER #100: Puk Elgård siger tak til mænd for standard opførelse

Touché

Med: Lolita K.O, musiker, Camilla Søe, PA-konsulent hos Geelmuyden Kiese og medlem af Venstre, Radiovært, Lukas KlarlundTV-vært Puk Elgård har skrevet på instagram, at hun synes det er på tide, at vi lige siger tak til de mænd, der ikke er grænseoverskridendeDe findes og dem må vi ikke glemme, så tak for jer, skriver Puk. Men postet har ikke fået en særlig positiv modtagelse - og rigtig mange kvinder mener egentlig ikke, at der skal siges tak for, at mænd opfører sig helt standard.Vært: Cecilie LangeTilrettelægger: Oliver Bærentsen Christian HildgaardRedaktør: Andrea Bøtker

22mins

19 Mar 2021

Episode artwork

Badabing: Gæst Puk Elgård - 9. aug 2020

Badabing

En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør!Vært: Carsten Bang.

1hr 56mins

9 Aug 2020

Most Popular

Episode artwork

Puk Elgård

Bucket List

Puk Elgård tror ikke på liv efter døde, men hun har alligevel haft oplevelser, der ikke kan forklares af naturvidenskaben. Som da hun vågnede op og så en mand sidde for enden af sengen midt om natten. Døden har hun haft meget tæt på, idet hun har mistet begge hendes forældre. Som barn fandt hun også ud af, at hendes forældre havde mistet en datter - Puks storesøster, hun aldrig nogensinde havde hørt om. I 'Bucket List' taler hun med Le Gammeltoft om et liv, hvor hun altid har klaret sig selv og tjent sine egne penge, om at være bange for næsten alting og ikke mindst at vide helt præcist, hvornår hun er klar til at gå på pension.

53mins

3 Jun 2020

Episode artwork

Krummerik, Puk Elgård og stram hud i HD

Vestegnens Helte

Snakken går i øst og vest og der er lidt om et underligt jobopslag, en del snak om stift, bollerering og Puk Elgård i HD. Så kommer Peter Belli og Brian Laudrup også lidt i søgelyset. Så runder vi selvfølgelig også vesterbøgs krummerik.Husk der er liveshow på Hotel Cecil den 6/5. Køb billet for faen.

20mins

7 Feb 2020