OwlTail

Cover image of Sabine Andersdotter

Sabine Andersdotter

7 Podcast Episodes

Latest 26 Nov 2022 | Updated Daily

Episode artwork

#78 - Bucketlist, lycka och saker som får en att skratta | Intervju med Sabine Andersdotter

RikaTillsammans | En podd om privatekonomi

En bucketlist är en lista på saker att uppleva eller göra innan man dör. Det kan vara ett tillfälle att stanna upp och fråga sig själv: Vad mår jag bra av? Vad är viktigt för mig i livet? I dagens avsnitt delar Sabine Andersdotter med sig av sin bucketlist som är den mest inspirerande listan jag sett någonsin, samt sina bästa tips, erfarenheter och råd. Läs mer på bloggen och ta del av Sabines bucketlist:https://rikatillsammans.se/bucketlist-lycka-och-saker-som-far-en-att-skratta/

56mins

9 Dec 2018

Episode artwork

#5 - Sabine Andersdotter, Talent & Partner - Eget företagande, medielandskapet och varumärkesbygge

LoungePodden

I veckans avsnitt av LoungePodden gästar Sabine Andersdotter oss i loungen på Clarion Hotell Amaranten på Kungsholmen i Stockholm. Hon berättar bland annat om sin story om hur hon kom att flytta från lilla Kerstinbo till Stureplan. I podden berättar Sabine även om sina framgångar men att hon inte känner sig lyckat, trots att hon har byggt ett välkänt varumärke inom sin bransch och ett miljonbolag på egen hand. Hur vill hon driva Talent & Partner? Vad har hon för tips till dig som vill bygga ditt personliga varumärke och starta bolag själv? Och varför reste hon topless i flera mil i Tyskland?I avsnittet diskuterar vi bland annatSabines resa från Kerstinbo till Stureplan i Stockholm Ensamheten som entreprenör Topless-resan i Tyskland Hur vill hon driva sin business och varför? Talent & Partner är branschens mest välkända varumärke inom rekryteringar och hon har gästat Framgångspodden - men varför känner sig Sabine inte lyckad? Vad är en bra lön för mediesäljare? Tips till säljare som vill jobba inom media Hur ska du tänka som individ för att bygga personligt varumärke? GILLAR DU DET VI GÖR? Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på: https://www.patreon.com/taimaz Mer info på https://www.loungepodden.se ❤️ Tack för ditt stöd! ❤️ Följ @loungepodden på alla sociala medier! YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden Följ Taimaz Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/ Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

1hr

4 Apr 2018

Similar People

Episode artwork

Avsnitt 4 - Sabine Andersdotter, Talent & Partner

Johan och Kristoffers podcast Vita fläckar

I detta avsnitt får vi följa med när Johan & Kristoffer träffar grundaren på ett av Sveriges största rekryteringsbolag inom mediabranschen, Sabine Andersdotter. Som grundare och VD på bolaget Talent och Partner har det krävts mycket av Sabine, inte bara att vara en otrolig människokännare utan också en bra säljare. Sabine berättar om när hon som 7 åring lyckades sälja ogräs i tygpåsar till grannskapet i tron om att det var lavendelpåsar. De pratar om bolaget och dess affärsidé, framtiden och vad som driver henne till att utveckla ett bolag som på ett innovativt sätt lyckats använda sig av digitala medier för att sprida sitt varumärke och sina tjänster. Oerhört intressant avsnitt om det otroligt viktiga ämnet - rekrytering! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

17mins

31 May 2017

Episode artwork

A23 - Sabine Andersdotter - Hur du lyckas bygga ett stort varumärke

Stjärnsäljarpodden

Vi pratar med Sabine Andersdotter om entreprenörskap inom mediebranschen. Musik: Joakim Karud - Waves

36mins

29 May 2017

Most Popular

Episode artwork

#06 Sabine Andersdotter - Grundare av rekryteringsbolaget Talent & Partner

Female Founder Stories

Sabine Andersdotter är tjejen som gör affärer på sitt sätt - med höga klackar och med ävetyr i blicken. Hon är grundare av sälj och medierekryteringsbolaget Talent & Partner och har på sitt eget sätt byggt ett varumärke i en annars väldigt traditionell bransch. I podden berättar hon sin story, om hur det första kalla samtalet gick till och hur hon än idag kan komma på sig själv att tacka ja till nya utmaningar. Dessutom pratar vi sälj och hur man alltid bygger de bästa relationerna genom att vara sig själv, även om det innebär leopardfärgade pumps på möten med mäktiga mediemän. 

47mins

23 May 2017

Episode artwork

5. Sabine Andersdotter, short version

Framgångspodden

Sabine Andersdotter grundade rekryteringsbolaget Talent & Partner. Nu är de en av Sveriges ledande rekryteringsbolag och gör miljonvinster. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

17mins

11 May 2015

Episode artwork

5. Sabine Andersdotter, original version

Framgångspodden

Sabine Andersdotter grundade rekryteringsbolaget Talentpartner. Nu är de en av Sveriges ledande rekryteringsbolag och gör miljonvinster. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

24mins

11 May 2015