OwlTail

Cover image of Tom Prahl

Tom Prahl Podcasts

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Tom Prahl. A collection of podcasts episodes with or about Tom Prahl, often where they are interviewed.

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Tom Prahl. A collection of podcasts episodes with or about Tom Prahl, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Guldtränare Tom Prahl

Play
Read more
Han är Smedstorpssonen som blev general för de himmelsblå trupperna och levererade ett efterlängtat guld 2004. Möt gympaläraren som numera scoutar åt Janne Anderssons landslag. Möt Tom Prahl.
Självklart blir det en beskrivning Toms minnen från den där nervpirrande dagen 2004 när guldet skulle bärgas. Vi pratar om en av höjdpunkterna i Toms karriär när dåtidens "köbelag" Blackburn Rovers fick på tafsen av Toms mannar i TFF. Det blir även funderingar kring landslaget och det motstånd som Tom scoutar och försöker hitta luckor och svagheter hos. Varmt välkommen till avsnitt 52 av den himmelsblå podden Blått snack.
Dec 30 2019 · 50mins
Episode artwork

Blått Snack med scouten Tom Prahl

Play
Read more
General Prahl är tillbaka i Blått Snack. Om scouting av motståndare under fotbolls VM  och om en ovanligt kort försäsong och stormatch runt hörnet för MFF. Men inget är omöjligt. Himmelsblå funderingar tillsammans med guldtränare Tom Prahl. Det blir snack om hur scoutingen i svenska fotbollslandslaget går till både inför och under matcher. Inför stundande Chelsea äventyr för de himmelsblå minns Tom hur han med TFF slog dåtidens storlag Blackburn och var på väg att välta jätten Lazio. Vi pratar om vikten av ordentlig fysträning och längre träningspass, något som har kommit tillbaka under Uwe Rösler. Detta och mycket mer i avsnitt 152 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
Feb 10 2019 · 39mins

Similar People

Stefan Ishizaki

Pontus jansson

Roland Nilsson

Jens Fjellström

Marcus Antonsson

Uwe Rösler

Jon Dahl

Franz Brorsson

Filip Helander

Guillermo Molins

Oscar Linnér

Rikard Norling

Anton Tinnerholm

Rasmus Bengtsson

Olof Persson

Episode artwork

VM-special: Tom Prahl

Play
Read more
Tilläggstid.
Jun 24 2018 · 11mins
Episode artwork

69: Tom Prahl om MFF nu och då, taktik och förväntningar

Play
Read more
MFF-podden är tillbaka, utan den färska andragångspappan Fredrik Lindstrand men med Fredrik Hedenskog, Max Wiman och ett gästspel av Tom Prahl. MFF:s guldtränare 2004 pratar om MFF nu och då – omställningen att komma till Malmö från orter med mindre tryck på laget, hur det går i allsvenskan 2016 och vad MFF behöver göra för att bli mästare, Åge Hareides taktiska balansakt och förutsättningarna för Allan Kuhns spelidé samt en rejäl inblick i den tumultartade säsong (2004) som gav MFF det första SM-guldet på sexton år. Dessutom lite sköna stickspår med Prahls funderingar kring den svenska förbundskaptensposten och Svenska cupens status. Och så blickar vi såklart framåt mot den säsong som alldeles strax ska börja.
Feb 17 2016 · 58mins

Most Popular

Elon Musk

Barack Obama

Bill Gates

LeBron James

Mark Cuban

Michelle Obama

Melinda Gates

Arnold Schwarzenegger

Kevin Hart

Terry Crews

Mike Tyson

Episode artwork

88 - Tom Prahl

Play
Read more
Avsnitt 88 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Tom Prahl. En av Sveriges främsta tränare de senaste 20 åren vann tre SM-guld, tog totalt nio allsvenska medaljer samt överraskade med Trelleborgs FF och Halmstads BK i Europa. Fast efter att ha trillat ur Allsvenskan under andra vändan i TFF så slutade den den 62-årige tränare helt. I podden berättar han om varför suget försvann, varför han inte gör som Lagerbäck, Backe och andra rutinerade tränare och om en tyst telefon. Dessutom talar han om bristerna i svensk fotboll, att Barcelonas fotboll fått fel effekt, hur han själv gick från tyskt till engelskt och om hur mycket Zlatan slet mot Danmark jämfört med tidigare när det närmast varit parodiskt. Dessutom för första gången om bråken med Hasse Borg under tiden i MFF, om hur sportchefen mörkade värvningar och varför MFF inte vann ännu mer. Givetvis blickar han även tillbaka till storhetstiden i Trelleborg och Halmstad då Prahl gjorde avtryck både i Sverige och i utlandet.  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Feb 01 2016 · 1hr 20mins