OwlTail

Cover image of Ole Martin Synnes

Ole Martin Synnes

6 Podcast Episodes

Latest 6 Nov 2021 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

GW34+ - Ole Martin Synnes

Wildcard FC

Ny episode og fullt kjør. Fantasy-ekspert Ole Martin Synnes er tilbake i studio. Perfekt, det!

1hr 3mins

6 Jul 2020

Episode artwork

GW7 - Ole Martin Synnes

Wildcard FC

Denne uken har vi besøk av TV2s fantasyekspert Ole Martin Synnes. Christian forsvarer sin -12, Ole Martin forteller om sin forrykende start, og ellers går vi løs på de vanlige spaltene.

1hr 5mins

26 Sep 2018

Similar People

Episode artwork

Heia VM - Ep. 4 - Ole Martin Synnes og Mina Finstad Berg

Heia Fotball

Dagens gjester er to deler av TV2s trehodete Fantasy-troll. Og det er et troll lastet med mengder av kompetanse og talent. Hun er språkviter, politiker, bokkonsulent og fotballekspert. Han er tekstforfatter, skuespiller og vår første barnestjerne-gjest ever! De er begge to Fantasy-eksperter i TV2 og her for å gi råd om VM-manager. Dagens gjester er Ole Martin Synnes og Mina Finstad Berg!Dagens podd er en liten VM-manager spesial. Vi snakker om hvem som er "on fire" i VM, hvem har skuffet oss mest, hvem bør du hente til Managerlaget ditt? Kan Tyskland reise seg, hvorfor synger Håkan om Harry Kane, og hvem må klippe seg som Neymar etter VM? Alt dette får du svaret på i Heia VM ep. 4.Likte du episoden? Hata du den? Eller vil du tipse oss om noe funny du har sett eller hørt i VM? Ta kontakt på twitter, facebook eller instagram. Vi heter @p3heiafotball over hele fjøla.

1hr 13mins

19 Jun 2018

Episode artwork

GW29 - Ole Martin Synnes

Wildcard FC

Ole Martin Synnes fra TV2 gjester denne ukens podcast, det ble en særdeles ålreit prat hvor vi diskuterer de beste spillerne å ha fra Liverpool, analyserer Kane mot Huddersfield og selvsagt de beste spillerne å ha kort- og langsiktig.

1hr 5mins

1 Mar 2018

Most Popular

Episode artwork

Episode 22 - Meganerde-planlegging av hektisk periode med Mina Finstad Berg og Ole Martin Synnes

Fantasyrådet

I årets siste liveinnspilling ønsket vi å ha med oss to nerds fra samme planet; Ole Martin Synnes og Mina Finstad Berg. Vi går nemlig inn i en svært viktig og travel periode! Vi har ekstra stort fokus på runden som starter I DAG. Hvem rulleres? Hvor mye rulleres de? Hvem har fine kamper fremover? Hvem erstatter man Phil Jones med? Og må Chelsea-gutta på? Mye, MYE mer! Ekstra takk til dere lyttere og publikum som møtte opp! Vær på tå hev frem over, god fornøyelse!

1hr 23mins

28 Nov 2017

Episode artwork

Episode 7: Togene som går med Ole Martin Synnes

Fantasyrådet

Endelig er spillet for alvor igang. Vi tar for oss runden som gikk, og ser frem mot neste runde! Med overlegne Ole Martin Synnes som gjest diskuterer vi hvilke valg som er fornuftige å gjøre og drøfter oss igjennom de vanskelige valgene.

1hr 27mins

16 Aug 2017