OwlTail

Cover image of Gabi Balint

Gabi Balint

6 Podcast Episodes

Latest 28 Jan 2023 | Updated Daily

Episode artwork

Sport Total FM - Fluier final - 5 august 2021 - Gabi Balint

Sport Total FM

Gabi Balint a fost invitat în emisiunea Fluier final, realizată de Narcis Drejan, în care a comentat debutul Stelei în Liga 2. De asemenea, fostul stelist a vorbit și despre rivalitatea dintre cele Steaua București și FCSB, dar și despre atitudinea lui Gigi Becali, care face schimbări în echipă după bunul plac.

27mins

5 Aug 2021

Episode artwork

"Trebuie să avem răbdare, deja se pregătesc lucruri de amploare." - Gabi Balint

Națiunea Stelistă

"Trebuie să avem răbdare, echipa trebuie să promoveze și investitorii  vor veni.  Armata și conducătorii Clubului Steaua trebuie să fie atenți  cui îi vor da echipa. Este o responsabilitate mare și trebuie să fie  foarte atenți. Investitorii trebuie să știe ce înseamnă Steaua, echipa  trebuie să aibă rezultate în Europa, trebuie să își respecte suporterii  și gloriile. Deja se pregătesc lucruri de amploare. Sunt oameni care se  pregătesc să preia clubul, un grup de oameni cunoscuți din care fac  parte și legende, e o veste bună. Probabil că anumite implicații se vor  vedea de anul viitor,  poate chiar și din iarnă, când echipa va trebui  să se întărească. Echipa trebuie să promoveze." - Gabi Balint, invitat  la Națiunea Stelistă   #aicieSteaua #spiritdeluptă

4mins

10 Nov 2020

Similar People

Episode artwork

Națiunea Stelistă - Episodul 3 - 9 noiembrie 2020 (Invitat Gabi Balint)

Națiunea Stelistă

Națiunea Stelistă, pe 9 noiembrie 2020, l-a avut invitat pe Gabi Balint. Dintre subiecte abordate de Cristian Scutariu: -  Investiții mari la Steaua anunțate de Balint -  Balint îl vrea pe Duckadam alături de Steaua -  Cum se vede lupta pentru promovare -  Momentul greu prin care a trecut Balint și suportul Peluzei Sud -  Generația Steaua ‘86 este alături de clubul STEAUA -  Pasiunea lui Balint pentru motociclete   #aicieSteaua #spiritdeluptă

52mins

9 Nov 2020

Episode artwork

Invitat: Gabi Balint

Prietenii lui Ovidiu - GSP

Fost internațional, în prezent analist sportiv, Gabi Balint a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO. Balint a abordat subiecte în premieră într-o discuție deschisă de o oră cu Ovidiu Ioanițoaia.

58mins

26 Aug 2020

Most Popular

Episode artwork

Esca și Gabi Balint

Esca

Gabi Balint este o legendă a fotbalului românesc a anilor 80. Știai că Gabi cântă? Despre ce am discutat: - de unde vine numele Pele; - cum era în copilărie; - ce sporturi practica în copilărie; - cu ce se ocupau părinții lui; - despre bunicii de la țară; - de la ce vârstă face sport de performanta; - cum s-a adaptat în București; - ce spune despre Gabi sora lui; - cine l-a influențat în fotbal; - cât de important este un antrenor pentru echipă; - diferențe dintre atunci și azi în fotbal; - ”eu cred mult în destin”; - cum a fost să joci contra lui Maradona; - ce făceau în timpul liber; - cum e programul unui fotbalist; - ce spune Bogdan Stelea despre Gabi; - ce îl face fericit pe Gabi; - care este hobbyul lui - despre fiicele lui; - cum e Gabi ca tată; - de cine îi e rușine; - cu cine a cântat pe scenă; - care sunt cele 3 lucruri la care nu ar renunța. Invitată specială: Denisa, fiica lui Gabi.

1hr 15mins

3 Feb 2019

Episode artwork

Morning Glory 9.05.2018 invitat Gabi Balint

Morning Glory cu Răzvan Exarhu

Morning Glory 9.05.2018 invitat Gabi Balint

8 May 2018