OwlTail

Cover image of Marcus Antonsson

Marcus Antonsson Podcasts

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Marcus Antonsson. A collection of podcasts episodes with or about Marcus Antonsson, often where they are interviewed.

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Marcus Antonsson. A collection of podcasts episodes with or about Marcus Antonsson, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

210: Karantän-special 2 med Marcus Antonsson

Play
Read more
Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog får digitalt sällskap från de småländska skogarna när Marcus Antonsson gästar podden på distans. Hur håller MFF-spelarna igång under träningsuppehållet? Vad gjorde de på de stängda träningarna? Blir det problem att ladda om? Eller finns det risk för övertändning? Hur konserverar man formen? Ger den uppskjutna starten MFF, med ny tränare och nytt spelsystem, en sportslig fördel? Hur kommer uppehållet att påverka allsvenskan sportsligt och ekonomiskt? Och hur ska man göra med cupen?
Apr 01 2020 · 29mins
Episode artwork

175: Marcus Antonsson gästar

Play
Read more
Det blir trångt i studion när Marcus Antonsson gästar Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog. MFF-anfallaren inleder med att prata om läget i laget inför den allsvenska premiären och om sin besvikelse över att inte ha blivit uttagen i Janne Anderssons EM-kvaltrupp. Därifrån följer podden Marcus Antonssons fotbollsresa via Halmstad, Kalmar, Leeds och Blackburn till Malmö – med många intressanta berättelser längs vägen.
Mar 21 2019 · 1hr 6mins

Similar People

Tom Prahl

Uwe Rösler

Olof Persson

Niklas Skoog

Håkan Jeppsson

Markus Rosenberg

Jon Dahl

Allan Kuhn

Johan Dahlin

Anton Tinnerholm

Fouad Bachirou

Jens Fjellström

Pontus jansson

Erdal Rakip

Rasmus Bengtsson

Episode artwork

217 - Marcus Antonsson

Play
Read more

Avsnitt 217 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Marcus Antonsson. Malmö FF-anfallaren berättar om hur han hittat tillbaka till målformen, om Uwe Röslers hårtork efter första inhoppet, om varför det var givet att gå till Malmö trots många bud, om varför MFF fick ordning på spelet under hösten och om att siktet är högst ställt inför 2019. Dessutom talar Antonsson om att det sved att återigen missa januariturnén, om att hans Europa-spel i MFF borde räcka till en landslagsplats, om anfallarna i Blågult och om kontakten med förbundskapten Janne Andersson. Givetvis går Antonsson in på tiden i Halmstads BK, om besvikelsen att inte få chansen i HBK, om succétiden i Kalmar FF, om varför han inte kunde ta chansen i Leeds och om hur det var att bli utfrusen i Leeds i somras och tvingas i väg.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Feb 11 2019 · 1hr 5mins
Episode artwork

Blått Snack med Marcus Antonsson

Play
Read more
Från de småländska/halländska skogarna via Halmstad , Kalmar och Leeds har han hittat hem och redan gjort viktiga mål för MFF. I veckans avsnitt av Blått Snack möter du Unnaryds sonen Marcus Antonsson. Det blir snack om att tro på sig själv och följa sin dröm. Vi får följa med på Marcus fotbollsresa via Unnaryd till HBK och det stora genombrottet i Kalmar FF. Marcus berättar om tiden i Leeds och hur det var att sätta ett par riktigt snygga mål i slutminuten mot Uwe Röslers forna klubb Fleetwood Town. Vi snackar målskytte, något man har medfött eller tränar upp? Markus hyllar även sin lagkamrat Markus Rosenberg och hans betydelse för laget.Detta och mycket mer i avsnitt 131 av Blått Snack. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Sep 15 2018 · 39mins

Most Popular

Elon Musk

Barack Obama

Bill Gates

LeBron James

Mark Cuban

Michelle Obama

Melinda Gates

Arnold Schwarzenegger

Kevin Hart

Terry Crews

Mike Tyson

Episode artwork

1: Marcus Antonsson behöver speltid... i KFF?

Play
Read more
I premiäravsnittet: Adu till Turkiet. Nu tar ryktena om Ismael till Malmö FF ny fart. Borstam i samtal med Abiola Daudas rådgivare. Leeds vill värva ny anfallare. Vad händer med Marcus Antonsson? Fördjupning om alla miljoner som pumpats in i nykomlingen Sirius. Och till slut en lista. Den här gången om favoritlag. Välkommen.
Jan 05 2017 · 32mins