OwlTail

Cover image of Astrid Olsen

Astrid Olsen Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Astrid Olsen. A collection of podcasts episodes with or about Astrid Olsen, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Astrid Olsen. A collection of podcasts episodes with or about Astrid Olsen, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Pres, ansvar og sociale medier med Astrid Olsen

Play
Read more
Hvordan påvirker det almindelige unge mennesker at have 10, 50, eller over 100.000 følgere på de sociale medier? Og hvordan forbereder man sig til at have sådan et talerør, så man i sidste ende kan kommunikere på en etisk og forsvarlig måde?
Daniel Cesar taler med en af de store danske influencere Astrid Olsen, som har 145.000 abonnenter på Youtube og 182.000 følgere på instagram.
Jul 27 2020 · 19mins
Episode artwork

MIG, MIG, MIG OG DIG (7:8): Astrid Olsen

Play
Read more
Youtubere, Instagrammere, vloggere og bloggere fylder en hel del i mange menneskers liv på internettet. I dette portræt kan du møde Astrid Olsen der, sammen med sin mor, fortæller om sin vej ud af uddannelsessystemet og ind i en verden af Sociale medier. Astrid Olsen lever i dag af at lave videoer af sig selv. Hør hvordan det er og hvilket udfordringer det af og til giver. Medvirkende: Astrid Olsen og Sussie Ærø Olsen. Tilrettelæggelse og redigering: Katrine Hedegaard
Dec 15 2019 · 54mins

Similar People

Kristine Sloth

Gina Jaqueline

Jens Lundgren

Martin Kremmer

Thomas Rydahl

Christina K

Theresa Rex

Michael Rohde

Kris Herman

Kasper Kirkegaard

Maria Nielsen

Michael Johansen

Christina Lundsgaard Ottsen

Andreas Jessen

Miss James

Episode artwork

33. Helt væk med Astrid Olsen

Play
Read more

Har du hørt en papagøje synge Michael Jackson for nyligt? Så har Isabel brug for din hjælp! Astrid Olsen er i studiet og giver en update på modeugen. Benny er klar til kærligheden, men spørgsmålet er om kærligheden er klar til Benny som efter mange år, stadig bor indkapslet af flyttekasser i sin lejlighed? Birgitte vil gerne undskylde for en afvisning hun lavede i toget, for over 20 år siden. Der er også nyt i sagen om den forsvundne pige af beton!

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Aug 12 2019 · 34mins
Episode artwork

Den sorte boks - podcast: Astrid Olsen - 12. apr 2019

Play
Read more
Vi har besøg af youtuber og influencer Astrid Olsen, som har lavet youtubevideoer siden hun gik i 6. klasse. Udover det laver hun nu også podcasten "osv.osv.", der handler om ungdomskultur og identitet. Vi snakker om Astrids forhold til sociale medier og om, hvordan hun forholder sig til negative kommentarer på det indhold, hun lægger op. Vi går også på opdagelse i Astrids spam-mails og hendes Tinder-app, som hun tilsyneladende bruger flittigt, selvom hun jævnligt sletter den for en kort periode.
Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg.
Produceret af Munck Studios København.
Apr 12 2019 · 55mins
Episode artwork

‘PodPassion': Gæster Astrid Olsen og Nora Benjnouh

Play
Read more
I denne uges afsnit af ‘PodPassion' fik vært Mads Emil Grove Møller besøg af Astrid Olsen og Nora Benjnouh i Studio6 på Værnedamsvej. Sidste event af to sponseret af Adidas Original i anledning af lancering af deres nye sko, Adidas Nite Jogger.
Samtalen kom ind på deres forskellige forhold til sociale medier, influencer-rollen, debatten om "sponsered content", fordele og ulemper ved SoMe, det at være tro mod sig selv og turde være anderledes. Derudover kom snakken selvfølgelig også ind på deres forhold til sneakers, mode generelt, planer for året, passioner og meget mere.
Passion Tracks:
Laxcity – Failed ExamsJames Blake ft. Metro Boomin & Travis Scott – Mile HighMHD – Tout SeulBlueface – Thotiana
Jan 26 2019 · 1hr 7mins
Episode artwork

Astrid Olsen: Dating (YouTuber)

Play
Read more
I denne episode gæster Astrid Olsen Ung kærlighed podcast.

Astrid er en af de allermest populære youtubere herhjemme med mere end 146.000 abonnenter og 174.000 Instagram følgere. Derudover er hun forfatter til bogen “Tro på dig selv og din stil”.

Astrid og jeg fik os en god og lærerig snak om forelskelse, dating, kys og singletiden. Derudover deler hun, hvordan hun og Emil vandt hinandens hjerter og hvad forskellen er på fascination og forelskelse – for hende.
Oct 01 2018 · 37mins