OwlTail

Cover image of Michael Rohde

Michael Rohde Podcasts

Read more

9 of The Best Podcast Episodes for Michael Rohde. A collection of podcasts episodes with or about Michael Rohde, often where they are interviewed.

Read more

9 of The Best Podcast Episodes for Michael Rohde. A collection of podcasts episodes with or about Michael Rohde, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

#173 - Tolkning af drømme - Forfatter Michael Rohde

Play
Read more

I alt jeg begiver mig ud indenfor det okkulte (skjult viden) er det fuldstændig centralt at reflektere over sine natlige drømme! I dem findes nemlig de mest personlige beskeder og ledetråde.

I DENNE EPISODE gennemgår drømmeforsker og forfatter Michael Rohde nogle af de drømme, der blev sendt til mig via facebook.com/thesoundofabetterlife - vi er i kyndigt selskab med Michael Rohde, som du tidligere har mødt lige her i episode 41, hvor jeg af en eller anden grund startede med at sige hvor irriterende drømme kan være...

https://lydenafetbedreliv.libsyn.com/41-drm-dig-i-live-michael-rhode-yogapodcasten

Og der er da den sandhedsværdi i det, at der er grænser for hvor interessante dine drømme er for andre - for egentlig angår de mest dig selv. Jeg er dog evigt optaget af den symbolske verden, og jeg er vildt nysgerrig på hvilke fælles billeder der bruges i drømme - og altså hvad de betyder.

I denne nærværende episode taler vi om netop de tolkninger-- der altid skal ses i den drømmendes kontekst og egne associationer-  ment til inspiration til dine egne tydninger.

Hey...... VI NÅEDE IKKE ALLE de drømme der blev skrevet- sorry, tiden var gået! TAK for at skrive og SORRY til jer, som har sendt og ikke fik svar. 

JEG HÅBER dog at Michaels tolkninger i den her, kan give jer præcis de redskaber, der skal til for selv at gå ind og løse drømmegåden.

PS. Michael er aktuel med bogen "Når gravide drømmer" og har tidligere udgivet "Drøm dig i live".

LINKS:

https://michaelrohde.dk/

https://www.saxo.com/dk/naar-gravide-droemmer_michael-rohde_haeftet_9788797191224

https://www.mannahguldager.com/

Aug 15 2020 · 1hr 8mins
Episode artwork

Drømme og graviditet med Michael Rohde

Play
Read more
Hvordan ændrer ens drømme sig når man som kvinde bliver gravid? Hvordan kan arbejdet med drømme forkorte og give en mindre anstrengende fødsel? Daniel Cesar taler med drømmeforsker Michael Rohde, som er ude med bogen "Når gravide drømmer".
Mar 17 2020 · 37mins

Similar People

Chris MacDonald

Soulaima Gourani

Maria Nielsen

Aleksandr Lenderman

Danny Rensch

Jacob Aagaard

Jim Stewart

Grandmaster Timur Gareyev

Jonathan Rowson

Francesca Arnoldy

Michael Regan

John Hartmann

Macauley Peterson

Michael Poulsen

Sean Williams

Episode artwork

43 - Michael Rohde - Into the Wild

Play
Read more

In this week’s Episode of Out of Curiosity with kt mather, I chat with my friend’s brother and my Thanksgiving compatriot, Michael Rohde. We talk about my habit of long term couch surfing at his sister’s house, my habit of crashing his family holidays, his hosting a trivia night, how his sense of humor might ultimately drive away his beloved trivia night cohost, hiking the long trail, tents vs shelters, and then a deep dive into the book Into the Wild with a focus on both the story of Chris McCandless and Jon Kraukauer’s decades long obsession with McCandless life and death. 

Feb 24 2020 · 2hr 24mins
Episode artwork

Udnyt din ubevidste intelligens med Michael Rohde

Play
Read more

Måske ved du det inderst inde godt - at du har meget mere at byde på end verden ved. 

Forfatter og foredragsholder Michael Rohdes livsmission er at få os alle sammen til at tappe ind i vores uudnyttede ubevidste intelligens og finde frem til vores styrker. 

Lyder det svært?  

Du gør det allerede - du drømmer 2 timer hver nat. Nu er det bare på tide, at du bruger det til at få indsigt i dig selv.  

Michael Rohde fortæller i ugens podcast, hvordan du kan bruge din ubevidste intelligens på samme måde som tidligere præsident Barack Obama aktivt har udnyttet sin ubevidste intelligens - det kan give dig MANGE flere kreative ideer og løsninger samt større livsglæde. 

God fornøjelse med podcasten :-)

Sep 17 2019 · 48mins
Episode artwork

Episode 44 | Michael Rohde - forsker i drømme og ubevidst intelligens.

Play
Read more

Hver evig eneste nat når vi lægger os til at sove drømmer vi. Nogle drømmer mere eller mindre, men faktum er at vi alle drømmer. 

Det er når vi sover, at vores underbevidsthed fortæller os en masse ting. Ting, som kan have stor betydning for vores liv, hvis vi vælger at lytte lidt til dem. 

Michael Rohde levede det heftige corporate liv i en stor medicinalvirksomhed. Han havde den store bil, den store firmapakke og levede i en del år i udlandet. Han målte sig selv og sin succes på materialistiske ting, men var inderst inde meget meget ked af det. 

En nat drømte han en drøm, som skulle være så skelsættende i hans liv, at han den dag i dag lever af at tale, skrive og forske i drømme. 

Michael Rohde er drømmeforsker og fortæller i dette podcast om, hvordan de drømme vi har kan tolkes. Han kommer med rigtigt gode ideer til hvordan man selv kan komme igang med at tolke på sine drømme og så fortæller han meget ærligt omkring sine egne erfaringer med, at håndtere sin ubevidste intelligens. 

Han er en kapacitet indenfor sit felt. Han holder foredrag og så skriver han bøger. Hans mission er at få folk til at lytte mere til de ting vi ser og oplever i vores drømme hver nat. Den ubevidste intelligens. 

Det her er et af de podcasts der kunne have fortsat i flere timer. Jeg havde ihvertfald lyst til at tale meget mere med Michael, så måske der kommer en runde to af podcastet en anden gang. Ikke desto mindre, så håber jeg at du vil nyde den her times tid i mit og Michaels selskab, hvor drømmene kommer på bordet og hvor drømmene skal inspirere dig. 

Jan 18 2019 · 1hr 6mins
Episode artwork

Drømmetydning og vejen til et godt parforhold - med Michael Rohde

Play
Read more

Vi drømmer alle sammen, men ikke alle er lige gode til at huske deres drømme – og de færeste af os, der bruger vores drømme aktivt til at få et bedre liv.

Det er ifølge Michael Rohde (BA i psykologi og drømmeforsker) en skam, for der er meget guld at hente, hvis vi går dybden med vores natlige drømme. De kan nemlig give et fingerpeg på, hvor vores ubevidste destruktive handlemønstre ligger gemt, og hvad der skal til for, at vi kan komme videre.

Vi taler blandt andet om at se sine dæmoner i øjnene, hvad det kan betyde, hvis man drømmer om sin mor, om at få et godt parforhold, om sexdrømme og hvad man kan gøre, hvis man er bange for sine egne drømme om natten.

Vi gemmengår også 3 forskellige drømme, som vi har fået fra jer lyttere.

Du kan se mere til Michael Rohde på hjemmesiden https://michaelrohde.dk/

Følg Det Spirituelle Hjørne på instagram @detspirituellehjorne, for at se billeder og updates :)

©️ Ann-Sofie Packert 2018

Nov 04 2018 · 48mins
Episode artwork

EP.98 - GM Michael Rohde

Play
Read more
Venerable American GM Michael Rohde has been one of the top 100 players in the world, and he still competes actively on the American chess circuit.   Mike writes frequently for US Chess Online, and American Chess Magazine and is also a practicing lawyer, and chess teacher. 
Here is what Mike and I discussed:
- What psychological dynamics come into play when he plays another strong chess grinder, such as IM Jay Bonin, whom he has played hundreds of times in tournament games? 
- Are there any talented young players he has noticed recently while competing in and reporting on tournaments?
- What are his memories of playing GM Spassky and seeing the young Polgar sisters at the 1987 New York Open Tournament (which was one of the largest and strongest  open tournaments in the world for many years)? 
We covered all of this and much more, so listen up! 
 Thanks to GM Rohde for sharing his knowledge and experiences. 
If you'd like to help support the podcast go here

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Oct 30 2018 · 1hr 12mins
Episode artwork

Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme.

Play
Read more

Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme.

Claircast # 103 - Michael Rohde - Sådan forstår du dine drømme.

Min gæst er denne gang drømmeforsker Michael Rohde.

I udsendelsen fortæller Michael hvorfor du drømmer og hvordan du enkelt og praktisk kan bruge dine drømme som et led i din personlige og spirituelle udvikling men også til at få svar på  spørgsmål, som du går og tumler med.

Hør lydfilen.
Lydfilen varer 89 min og du kan høre/downloade den på harthimmer.dk/podcast
Vælg lydfil / podcast nr. 103

Lydfilen er lavet af Jette Harthimmer.
Jun 12 2018 ·
Episode artwork

Special: interview med Michael Rohde - Mrs. Dalloway Special

Play
Read more
Skæbnen og Mrs Dalloway introducerede os for drømmeeksperten Michael Rohde. Vi inviterede ham i papkassen til en spændende snak om drømme, symbolisme i drømme og hvordan man aktivt kan bruge sine drømme til at tage temperaturen på sit liv.
Feb 25 2018 · 51mins