OwlTail

Cover image of Rolf Kristian Larsen

Rolf Kristian Larsen

5 Podcast Episodes

Latest 6 Nov 2021 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

Episode 68: Karmakonto (med Rolf Kristian Larsen)

Dialogisk

Livet er for kort til at Gunnar gidder å telle kalorier og Dags humør er helt på kanten. Heldigvis er Rolf Kristian Larsen frivillig med i studio denne uka, til tross for at ingen gidder å introdusere ham. Det blir en meningssterk samtale om det å ta ting ut av kontekst, problemet med partiledere, og hvorfor svart/hvitt er hottere enn grånyanser. Har Dag og Gunnar snakket om JP i denne podcasten før? Hva er forskjellen på protese og doping? Vil du ha lykkelige barn så ikke gjør dem smartere. Vi trenger å ha det litt verre så stem på Vitenskapspartiet, og man skal ikke glemme at unge jenter gir mye glede også.  Life Goes On - Det Norske Teatret: https://www.detnorsketeatret.no/framsyningar/l-i-f-e-g-o-e-s-o-n/Film med Ord - følg Deichman Tøyen for events: https://www.facebook.com/deichmantoyen/Nila og den Store Reisa - Det Norske Teatret: https://www.detnorsketeatret.no/framsyningar/nila-og-den-store-reisa/Mannen som elsket Yngve bok: http://www.oktober.no/Boeker/Skjoennlitteratur/Romaner-noveller/Mannen-som-elsket-YngveRekommandert podcast: https://www.facebook.com/rekommandert/Artikkel; Kristopher Schau om podcast: https://nrkbeta.no/2018/11/26/kristopher-schau-folk-er-ikke-bare-tilfeldigvis-innom-en-podkast/Best of Enemies på Netflix: https://www.netflix.com/no-en/title/80038199Zero Squared podcast episode om JP: https://player.fm/series/zero-squared/zero-squared-162-the-circle-of-lifeGunnars bloggpost om paralympics: https://tjomlid.com/2008/08/05/jeg-hater-paralympics-men-elsker-det-ogsa/

1hr 52mins

27 Nov 2018

Episode artwork

02.05.18 Rolf Kristian Larsen er gjest!

P3morgen

I dag er det oppløftende onsdag, Markus har en overraskelse til Silje og Ronny og vi leker hjemmebane-quiz med Rolf Kristian Larsen!

1hr 33mins

2 May 2018

Similar People

Episode artwork

#12: Rolf Kristian Larsen

Anger

Skuespiller Rolf Kristian Larsen brenner for det å spille på flere strenger og ikke sette seg fast i et mønster. I tillegg til å være skuespiller er han regissør, noe som han beskriver som å være en stressa far på vei til dyreparken. Fotball er også en sterk lidenskap, og en arena for betingelsesløs frihet. Vi prater også om dumme måter å tørke fotballsko på, intens filminnspilling og lange intervjuer med aviser som resulterer i feilsitater og en annen vinkling. Programleder: Sivert MoeSupport this show http://supporter.acast.com/anger. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

29 Dec 2017

Episode artwork

Skuespill med Rolf Kristian Larsen

David Skaufjord forklarer alt

Rolf Kristian Larsen debuterte i Fritt Vilt, og slo virkelig igjennom i filmene om Jarle Klepp. Han har spilt i en rekke filmer ov TV-serier, som bl.a. Kampen om Tungtvannet og Nobel, og forteller om veien til yrket gjennom Rogaland Barneteater, hvordan han jobber, hvorfor han ikke kaller det en rolle, og hva virkelig synes om Teaterhøgskolen!

1hr 17mins

10 Aug 2017

Most Popular

Episode artwork

Ep. 74 - Rolf Kristian Larsen

Heia Fotball

Ukas gjest har vunnet pris for beste skuespiller under Festival de cine fantástico de Málaga, han har vært Amandapris-nominert, han har kjempet mot tungtvann og gått rundt med KUG-tattovering i trynet på film, han er skuspiller, samfunnsdebattant, en stor Cageball-entusiast og ikke minst norges eneste fotballsko-kokk, Rolf Kristian Larsen! Rolf Kristian forteller om å være Zlatanist, om å ha prestasjonsangst, om den gangen han redda et liv under cageball-kamp og så serverer han et fantastisk drømmelag av spillere som har utseendet til å herje i en spaghetti western.Tete er småforelska i Oxdford Unitedspilleren Roofe, Sven prøver seg på noe stand up mens nettsjef Lars har fått svar fra flere av Premier Leagues snilleste klubber.Abonner gjerne på podkasten vår i iTunes eller sjekk oss ut på Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat:@P3HeiaFotball - send oss epost: heiafotball@nrk.no

1hr 30mins

15 Jan 2016