OwlTail

Cover image of Mikka Tecza

Mikka Tecza Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Mikka Tecza. A collection of podcasts episodes with or about Mikka Tecza, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Mikka Tecza. A collection of podcasts episodes with or about Mikka Tecza, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Afsnit 21 - med Mikka Tecza og Mads Gundersen

Play
Read more

Til første afdeling af hypnose-mordene har vi umanerligt godt selskab i mobilkontoret i form af de to Rejseholdet-connoiesseurs Mikka Tecza og Mads Gundersen. Vi opdager, at Aarhus i virkeligheden ligger på Valby Langgade, kigger nærmere på grov udnyttelse i alle afskygninger og former, og så bliver vi hypnotiseret af Lars Mikkelsen. Rigtig god fornøjelse, og husk, at vi gennemgår anden del af dobbelt-afsnittet på Teater Katapult i Aarhus d. 1 december. 

Nov 22 2018 · 1hr 57mins
Episode artwork

Afsnit 12 - med Mikka Tecza og Jacob Rasmussen

Play
Read more

I tolvte afsnit af Rejseholdet - Resten har vi kaldt efter assistance hos to gamle kendinge. Mikka Tecza (Information) og Jacob Rasmussen (DR2) er med os i mobilkontoret, når vi zoomer helt ind på mordet af en chokoladeboss i Silkeborg. Vi kommer vidt omkring og snakker blandt andet en del om den herlige by Silkeborg, tæller utroskab og beundrer en helt særlig ryg. Rigtig god fornøjelse! 

May 31 2018 · 1hr 53mins

Similar People

Adrian Adler Petersen

Frederik Dirks Gottlieb

Kirsten Nikolajsen

Trine Pallesen

Andreas Kousholt

Jacob Hinchely

Mads Aagaard

Adrian Lloyd Hughes

Cecilie Nielsen

Rune Hedeman

Camilla Boraghi

Jacob Rasmussen

Jakob Rasmussen

Dorte Palle

Teater Katapult

Episode artwork

Afsnit 4- med Mikka Tecza

Play
Read more

I afsnit 4 skal vi et smut til Nakskov, hvor vi skal kigge nærmere på verdens mest delikate mordvåben. Vi har selskab af klummeskribent på Information, Mikka Tecza, der har kaldt Ingrid Dahl for Rejseholdets største player. Det endervender vi naturligvis, men vi skal også et smut med IP i zoo, skvatte over typiske junkietyper, og sige velkommen til verdens bedste retsmediciner, Boysen. God fornøjelse!

Dec 07 2017 · 1hr 29mins