OwlTail

Cover image of Dasha Girine

Dasha Girine

7 Podcast Episodes

Latest 4 Apr 2021 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

15. Goda vanor del 3 - läs dig lycklig à la Thérèse Hellström, kör en söndagstvagningsritual som Dasha Girine och hat-träna som Isabel Adrian

Lyckojägarna

Nu har vi kommit fram till den tredje och sista delen i serien om ”Vanor” (för den här gången). Vanor genomsyrar offantligt mycket i vår vardag och i våra liv och många saker vi gör går på autopilot. Det är lätt att samla på sig vanor som inte alltid är till vårt bästa och det kan vara bra att stanna upp och se över vilka vanor som får ta plats i ditt liv, så du kan rensa bort dåliga sådana för att ge plats till nya, lyckobringande vanor. I den här miniserien har vi bjudit in en lyckopanel som bjussar på sina bästa tips på vanor som ger dem lycka. Dagens panel består av tre otroligt inspirerande kvinnor; läs dig lycklig à la Thérèse Hellström, kör söndagstvagningsritual som Dasha Girine och hat-träna som Isabel Adrian.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

42mins

17 Feb 2021

Episode artwork

Bathina - en podcast med Dasha Girine

Bathinas skilda möten

Dasha Girine har jobbat som influenser i över tolv år och är aktiv på såväl Instagram, Youtube, Twitter som Snapchat.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr

9 Jul 2020

Similar People

Episode artwork

92 - Dasha Girine

Ofiltrerat

I veckans avsnitt av podcasten Ofiltrerat möter jag influencern Dasha Girine. Dasha berättar att hon gått i terapi, att hon alltid varit väldigt hård mot män vilket troligtvis grundar sig i någon form av daddy issues och att hon fått höra att folk är rädda för henne. Vi pratar om varför hon får så mycket skit från sina följare och hur hennes följare förstörde hennes och Douglas första weekend tillsammans sedan de blev föräldrar. Hon berättar om botox - och varför hon är öppen med det - vad hennes influencer-vänner har slutat med och hur hon resonerar kring sin sons integritet på sociala medier.Det och mycket mer i veckans avsnitt av Ofiltrerat!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

55mins

24 Mar 2020

Episode artwork

73. Dasha Girine är tillbaka! Berättar allt om kejsarsnittet 👏

Babykaos

Äntligen är vår härliga Dasha Girine tillbaka för att berätta allt om sitt planerade kejsarsnitt. Hur går livet som mamma till lilla Atlas och blev kejsarsnittet som hon trodde? Vi pratar även om rädslor, läskiga tankar, amning, vägra flaska och om det blir fler barn. För mer bilder och annat kul, följ oss på instagram @babykaospodcastSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

45mins

3 Sep 2019

Most Popular

Episode artwork

19. Dasha Girine gästar Babykaos

Babykaos

 Dagens avsnitt är helt klart underhållande (på väldigt många sätt) då vi träffar influensern och entreprenören Dasha Girine som är gravid med sitt första barn. Det berättas väldigt galna historier, tårar fälls och självklart får ni höra om Dashas graviditet. En graviditet som kanske innebär ett kejsarsnitt på ryskt BB... Vi överraskar även henne med att vi innan inspelningen ringt upp sambon Douglas för att ställa lite roliga frågor!See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 4mins

23 Aug 2018

Episode artwork

64. Dasha Girine

Businesspodden

Entreprenören Dasha Girine gästar Businesspodden. Dasha delar med sig av sina två bästa råd som tagit henne dit hon är idag och alla tre delar även med sig av sitt bästa säljtips.

47mins

9 May 2016

Episode artwork

Dasha Girine

Fyllepodden

Det är lätt att hamna i dåliga vanor när man jobbar inom nattklubbsvärden, det vet bloggerskan och egna företagaren Dasha Girine som gästar oss denna vecka.

28mins

6 Nov 2014