OwlTail

Cover image of Jens Fjellström

Jens Fjellström Podcasts

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Jens Fjellström. A collection of podcasts episodes with or about Jens Fjellström, often where they are interviewed.

Read more

4 of The Best Podcast Episodes for Jens Fjellström. A collection of podcasts episodes with or about Jens Fjellström, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Jens Fjellström: "Här är lagen som slåss om SM-guldet"

Play
Read more

Äntligen dags för en fotbolls-lektion i den högre skolan av maestro Jens Fjellström! Eller det är flera lektioner på raken. Det handlar om det nyttiga året i Toscana, om vad han ser när han reser runt i Sverige och besöker de allsvenska klubbarna, hur han tror Allsvenskan 2020 slutar och så ser han tillbaka på sin egen karriär som spelare som tog honom från Umeå, via Djurgården och Malmö FF och till Kina. Jag lovar. Ni vill inte missa detta. Ett av de matigaste programmen vi någonsin gjort.


För ännu fler intervjuer och extra material bli Patreon idag: https://www.patreon.com/studioallsvenskan eller supporta oss på https://supporter.acast.com/studioallsvenskan.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jun 07 2020 · 1hr 57mins
Episode artwork

Blått Snack - Jens Fjellström "The Eye In The Sky"

Play
Read more
Första gången han gästade Blått Snack var han expertkommentator på C More. Ett år senare håller han ett vakande öga uppe på läktaren (lite grann från ovan) över de himmelsblå styrkorna under matcherna. Möt assisterande tränaren i Malmö FF - Jens Fjellström. Det blir hyllning till Malmös supportrar och stämningen efter 6-0 matchen mot Elfsborg. Vi får reda på hur Jens jobbar med videoklipp under och efter matcher. Jens funderar kring sitt eget tränarskap och reflekterar över första året på jobbet. En inbiten gäst på Malmö caféer, kaffehak och konditorier får vi Jens lista över bästa kaffe och fikaställen i parkernas stad, Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Blått Snack med Jens Fjellström. Ciceroner vid sidlinjen Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Sep 27 2017 · 46mins

Similar People

Tom Prahl

Erdal Rakip

Uwe Rösler

Olof Persson

Erik Friberg

Jon Dahl

Fouad Bachirou

Marcus Antonsson

Roland Nilsson

Rasmus Bengtsson

Guillermo Molins

Johan Dahlin

Håkan Jeppsson

Niklas Skoog

Allan Kuhn

Episode artwork

97: Jens Fjellström

Play
Read more
Det jublades ordentligt i MFF-leden när Jens Fjellström blev klar som assisterande tränare för Malmö FF. Men sedan dess har det varit ganska tyst från den förre stjärnexperten.
Vad har han haft för sig de senaste månaderna? Och hur vil han förändra Malmö FF? Detta är några av de frågor Max Wiman och Fredrik Lindstrand ställer till Jens Fjellström i ett långt och spännande samtal som går på djupet.
Oct 07 2016 · 1hr 31mins
Episode artwork

#10 Jens Fjellström

Play
Read more

Jens Fjellström kommenterade i somras VM-finalen tillsammans med Lasse Granqvist. Hör honom berätta om de femårsplaner som utvecklat honom och lett till att han idag räknas som en av landets främsta expertkommentatorer. Han delar med sig av sina tankar kring den nyligen bortgångne Klas Ingesson och podcasten rymmer en hel del tankar om vad som... Read more »

Inlägget #10 Jens Fjellström dök först upp på Fotbollspodden Dribbler.

Nov 13 2014 · 1hr