OwlTail

Cover image of Philip May

Philip May Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Philip May. A collection of podcasts episodes with or about Philip May, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Philip May. A collection of podcasts episodes with or about Philip May, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

22. Philip May er DK's gladeste reality-stjerne. Her fortæller han om drømmen om et lille hus og børn - og tabet af fem soldaterkammerater

Play
Read more
Philip May er reality-stjernen, som lever af sin hobby, og for længst er fløjet ud af døgnfluernes skygger.
Men hvad er god reality, og hvorfor er Philip May så god til bare at være sig selv? Det får du helt sikkert svaret på i denne podcast, hvor vi kommer vidt omkring.

Er Philip virkelig holdt op med at jagte damer, er Linse Kessler øjeblikkets største reality-navn og er Philip virkelig mere sympatisk end bedstevennen Lenny Pihl?

Hvem er den lækreste realitypige, kan man være for klog til at lave realiy og hvorfor er Rosa Kildahl sådan et godt grin værd?

Er der bagsider af medaljen?

Hvordan er det at være kendt uden at være kendt for noget andet end at være sig selv? Hvordan er det ikke altid at være velkommen på den røde løber eller i klubberne i byen?

Vidste du egentlig, at Philip både er dygtig til håndbold, noget af en filmnørd, elsker FC Nordsjælland og drømmer om et lille hus og børn?

Og før Philip afslører drømmen for fremtidens karriere, runder vi også hans tid i militæret.

Den elskelige 30-årige tv-stjerne har mistet fem kammerater og er først nu begyndt at bearbejde de ar, som soldatertiden har givet ham i form af traumer og natlige mareridt.
Nov 20 2019 · 33mins
Episode artwork

29. Helt væk med Philip May og Nathalie

Play
Read more

Philip May og Nathalie fra Divaer i Junglen gæster programmet som er fyldt med bizarre efterlysninger. En tourguide fra de ydre dele af Kreta efterlyser noget mærkeligt, med en findeløn i form af giraffer og bamser. Måske har du set alpacaen som har frekventeret Anders Hemmingsens instagram, men hvem er ejeren? og hvordan har han fået fat i en alpaca som hedder Johan? Elin søger drømmemanden som hun har fundet i politijagt. Der er også en solid omgang telefonisk Tinder og meget mere i denne uges episode!

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jun 24 2019 · 38mins

Similar People

Janni Ree

Mai Manniche

Gina Jaqueline

Morten Spiegelhauer

Magic Mrtin

Jackie Navarro

Nikita Klæstrup

Sarah Tiedt

Kristine Sloth

Frederik Fetterlein

Denice Klarskov

Andreas Jessen

Viktor Lander

Kina Kim

Jesu Brødre

Episode artwork

Cultured - Pilot Episode - Philip May

Play
Read more
Here we are, the pilot episode of Cultured. Sit back, relax and embark on a journey into lifestyles, beliefs and traditions of those we share this great big planet with.
Apr 23 2019 · 17mins