OwlTail

Cover image of Anna Omstedt

Anna Omstedt

6 Podcast Episodes

Latest 28 Jan 2023 | Updated Daily

Episode artwork

Vi samtalar med Anna Omstedt

Hälso- och sjukvårdspodden

Från en digital motor för receptdelning till att jobba med digitala patientfall inom hälso- och sjukvården är steget inte så långt som man kan tro - särskilt när vår gäst är Anna Omstedt, ekonom med ett brinnande driv för förändring och att lösa reella problem. Hälso- och sjukvård från ett annat men väldigt spännande perspektiv än vanligt!

51mins

22 Mar 2022

Episode artwork

Pod #156 – Entreprenörskap med Anna Omstedt

Sälj- och marknadspodden

Dagens gäst - Anna Omstedt En inspirerande intervju med entreprenören Anna Omstedt, nuvarande vd på Med Universe och tidigare medgrundare till Tasteline. Vi börjar prata om hur man startar och bygger bolag från grunden. Hur man vet när det är dags att gå från startup till scale-up. Ett annat ämne [...] The post Pod #156 – Entreprenörskap med Anna Omstedt appeared first on Business Reflex.

38mins

24 Mar 2019

Similar People

Episode artwork

Anna Omstedt, Tasteline

Startup Stories

Fredrik Björkman träffar Anna Omstedt, grundare av Tasteline och numera entreprenör inom healthtech med sitt Meduniverse, på scen under Di Startup Tour i Göteborg. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

21mins

9 Nov 2018

Episode artwork

Anna Omstedt, Tasteline

Digitalpodden

Fredrik Björkman träffar Anna Omstedt, grundare av Tasteline och numera entreprenör inom healthtech med sitt Meduniverse, på scen under Di Startup Tour i Göteborg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

21mins

9 Nov 2018

Most Popular

Episode artwork

No. 21 - Anna Omstedt Lindgrens Råd

Drivet

Entreprenören Anna Omstedt Lindgren berättar bland annat varför det är så viktigt att jobba med folk man tycker om i denna kortare version av hennes intervju. Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

6mins

15 Jun 2016

Episode artwork

No. 21 - Anna Omstedt Lindgren - Entreprenör och Affärsängel

Drivet

När en ung Anna Omstedt Lindgren jobbade på en bar i Japan klev två svenska Handelsstudenter in genom dörren och övertygade Anna om att söka Handelshögskolan i Stockholm. Utan att veta vad hon gav sig in på började Annas väg till entreprenörskap där och då. På Handels lärde hon känna de som skulle bli hennes partners i Tasteline, Sveriges största och första receptsajt. Sedan dess har hon också dragit igång MedUniverse, som är en mjukvara för digitala patientfall där läkare kan gå in och öva samt nätverket Pokerface där kvinnliga entreprenörer och företagsledare ses och spelar poker. Det kan verka som vitt skilda projekt, men i dem alla syns Annas passion för att sammanföra människor och hennes benägenhet att ta risker. Hon har simmat motströms många gånger men vet att vinden vänder till slut. Hon blev ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE 2014, ett pris som delas ut av talangnätverket 4potentials och Swedbank.Anna berättar hur det gick till när de startade Tasteline, hur de låg många år före sin tid och var nära på att gå i konkurs innan internettrenden äntligen tog fart. Hon trycker på vikten av uthållighet och passion och ger sina bästa tips till andra entreprenörer. Och passion är verkligen inget Anna saknar. Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

59mins

14 Jun 2016