Cover image of Vlad Andriescu

Vlad Andriescu Podcasts

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Vlad Andriescu. A collection of podcasts episodes with or about Vlad Andriescu, often where they are interviewed.

Read more

5 of The Best Podcast Episodes for Vlad Andriescu. A collection of podcasts episodes with or about Vlad Andriescu, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Vlad Andriescu – Start-up cu arome românesti – Noi venim din viitor 32

Play
Read more

Este la baza jurnalist. Vlad Andriescu a lucrat la ziarul Adevarul unde a creat o zona de tehnologie, dupa care s-a mutat la Prima TV ca sa vorbeasca tot despre tehnologie la emisiunea « Tech în 3 ». Acum este redactor-sef la platforma « start-up.ro » care se ocupa de tehnologie, inovatie si start-up-uri. Mergeti acolo ca sa va faceti o idee despre România de mîine care schimba România de azi.

Jun 04 2020 · 30mins
Episode artwork

Morning Glory 5.05.2020 invitati Vlad Andriescu si Virgil Ciulin

Play
Read more
Morning Glory 5.05.2020 invitati Vlad Andriescu si Virgil Ciulin
May 04 2020 ·
Episode artwork

Vlad Andriescu, start-up.ro: Mă întreb des dacă ceea ce fac e relevant, dacă va rămâne ceva după mine

Play
Read more

Pe Vlad l-am întâlnit prima dată la unul dintre evenimentele pe care le organizează în jurul publicației pe care o conduce. Foarte posibil să fi fost la tabăra start up your life, unde am bifat prezența pentru a susține un workshop. 

E unul dintre cei mai așezați, liniștiți și conștiincioși oameni pe care-i cunosc. El zice că nu se ia în serios, dar cred că fix seriozitatea pe care o afișează l-a ajutat să crescă start-up.ro, pentru că altfel partenerii săi nu cred că ar fi intrat în horă cu el. 

Start-up.ro a fost fondat acum vreo 4 ani și jumătate, iar de atunci tot crește și dintr-un proiect indie de presă se transformă într-unul care-și face loc printre ăia mari. Spre deosebire de start-up-urile despre care scrie, al său nu a dispărut în primul an, deși după primele 15 zile spune că se gândea dacă nu ar fi cazul să închidă și să facă altceva.

Simte că-l apasă sindromul impostorului, se întreabă periodic dacă ceea ce face el contează și dacă da, pentru cine, dacă e jurnalist sau marketer ori event planner. E conțtient că atuunci când scrie articole e jurnalist, când face campanii și gândește proiecte cu brandurile cu care colaborează e marketer sau event planner. Dar nu se poate decide asupra unei meserii. 

S-a apucat de presă pentru că nu știa să facă altceva, zice. Completează cu faptul că a trecut prin "presa mare" și-ți dă de înțeles că a făcut tot posibilul să nu piardă timpul degeaba. Ba plusează și spune că el e de acord cu workaholismul până la o anumită vârsta. Nu se consideră vizionar, nu-și arogă merite, împarte totul cu echipa sa. Pentru el presa a fost și o metodă de a trece peste timiditate.  

Dacă-l întrebi ce a învățat după atâția ani de scris despre business-uriși tehnologie, răspunde că "e foarte relaxant să spui că ești cel mai sărac din cameră" și că "de la o vârstă poți să riști orice". 

Dă play interviului și-o să mai descoperi niște idei bune și insight-uri despre cum poate funcționa un business de presă în 2020.

Am discutat despre presă, tehnologie, segmentul de tech reviews din România, start-up-uri șamd. 

Ca de obicei, după ascultare, vă reamintesc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.

---

Send in a voice message: https://anchor.fm/marian-hurducas/message
Apr 24 2020 · 1hr 18mins
Episode artwork

#27 50.000 EURO FINANȚARE PENTRU STARTUPS | Sfaturi pentru proiectele de digital si tech aflate la început | Cu: Vlad Andriescu (Start-up.ro) si Alina Cazacu (consultant)

Play
Read more

Anul acesta, la iCEE.fest: UPGRADE 100 oferim 50.000 EURO finanțare pentru startupul câstigător. O ocazie să vorbim despre ecosistemul complex al finanțărilor: ce pasi să urmezi, cu cine să discuți, cum să te pregătesti pentru "the next level". Detalii, si aici: http://bit.ly/2HtFS6l

May 22 2019 · 42mins
Episode artwork

Morning Glory 2.10.2018 invitat jurnalistul Vlad Andriescu, start-up.ro

Play
Read more
Morning Glory 2.10.2018 invitat jurnalistul Vlad Andriescu, start-up.ro
Oct 01 2018 ·