OwlTail

Cover image of Anders Hagen

Anders Hagen Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Anders Hagen. A collection of podcasts episodes with or about Anders Hagen, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Anders Hagen. A collection of podcasts episodes with or about Anders Hagen, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Afsnit 7 - Med Anders Hagen

Play
Read more
I dette afsnit af 'Fodboldklubben' kommer det til at gøre ondt helt ind i fodboldsjælen. Sammen med fankoordinator i DBU, Anders Hagen, dykker vi ned i de helt store landsholdstraumer. Fra Sevilla i '93, til kampen mod Brasilien i '98 og til Bendtners comeback mod Italien, der desværre endte i en fuser. Du skal også høre Peter Bonde fortælle om kampen mod Sverige i Parken i 2007, hvor han stod på sidelinjen til én af de mest dramatiske kampe i dansk fodboldhistorie. Men det er ikke nedtur det hele, for Anders løfter også sløret for, hvor han henter inspiration i sit job som fankoordinator, og hvem der er hans yndlingsspiller i hele verden.

"Fodboldklubben udgives af Oddset. Husk at du skal være minimum 18 år og spille med omtanke. Regler og vilkår gælder"
Apr 13 2020 · 56mins
Episode artwork

Reportage fra Danmark-Gibraltar og interview med fankoordinator Anders Hagen

Play
Read more
Hør hvordan det gik de tre ManFred-værter, som den 15. november tog til landskampsoptakt på Rådhuspladsen inden de fulgtes med flere tusinde danske fans i en fælles march mod Parken på Østerbro. Desuden kan du også høre et interview med landsholdets fankoordinator, Anders Hagen, som fortæller om, hvad sådan en tjans går ud på. Reportagen er bragt til live af Alexander Vinther, Lærke Kartvedt og Maria Møller.
Nov 18 2019 · 17mins

Similar People

Daniel Jensen

Mads Gundersen

Michael Johansen

Jens Jacob

Lasse Madsen

Felix Tamsut

Adrian Adler Petersen

Trine Pallesen

Anna Balslev

Teater Katapult

Dorte Palle

Rune Hedeman

Jacob Hinchely

Teater V

Jacob Nielsen

Episode artwork

Episode 53: Anders Hagen

Play
Read more
DBU’s fankoordinator Anders Hagen er denne uges gæst i Fodboldeffekten. Der bliver talt om Danmark – Italien i 2013, Pokalfinalen mellem AB – AaB i 1999 samt Danmarks fantastiske kamp i mod Frankrig til VM i 2002.

Din vært er: Oliver Routledge
Podcasten er produceret af: Cecilie Dumanski
Sep 02 2019 · 59mins
Episode artwork

Fjelles Fodboldfjol #131: Uge 5 - Anders Hagen & Signe Amtoft

Play
Read more
Håber I kan bære over med, at der går en lille smule Hjelles HåndboldHalløj i den i dag. Men bare rolig. Vi fjoller også med trøjenumre, Bendtner, Son Hueng-Min, AC Lala FC, demokratisk valgte trænere og så er der comeback til ugens vits!!! Så lyt dog med for pokker!
Jan 28 2019 · 1hr 25mins
Episode artwork

Afsnit 20 - med Cecilie Nielsen og Anders Hagen

Play
Read more

Vi er nået til ét af de allermest ikoniske afsnit af Rejseholdet, og vi har samlet et stærkt hold bestående Cecilie Nielsen (P1 og DR K) og Anders Hagen (vært på P3). Der opstår nærmest tumult i mobilkontoret, når vi gennemgår Johnnys Polen-tur, vi sætter fokus på IP's evner som komiker, og så siger vi hej til den mest legendariske birolle i hele serien i form af Otto Lykke Larsen. Rigtig god fornøjelse! 

Nov 08 2018 · 1hr 53mins
Episode artwork

'30-årskrisen': Anders Hagen ville egentlig gerne have været filmklipper

Play
Read more
I ottende og sidste afsnit møder vi Anders Hagen, radiovært på P3. Anders har allerede fået tjekket en god del af voksentingene af med kæreste, barn og fast job. Tømmermændene sniger sig ind, når han går i byen, på en måde der ikke før er set.
Så alt er helt, som det plejer at være, når man kan mærke, 30’erne komme snigende. Men er 15-årige Anders helt tilfreds med sin karrierevej, når teenage-Anders egentlig gerne ville have været filmklipper? Og føler man sig unødvendigt gammel, når man omgås sportens folk i sit arbejde, der tit er “veteraner” i deres game, når de runder de 30?
Dec 12 2017 · 36mins