OwlTail

Cover image of Mads Gilbert

Mads Gilbert

5 Podcast Episodes

Latest 6 Nov 2021 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

Mads Gilbert, lege i en krigssone

Karrierepodden med Kristine Ullebø

Hva får en norsk lege til å slippe det han har i hendene for å reise til Gaza-krigen? I høst snakket Kristine med Mads Gilbert om legeyrket, å frykte for livet på jobb, og om håp på de mørkeste steder. Med Kristine Ullebø. Produsert av Magne Antonsen, Siri Pallesen og Margrethe Bakken.

48mins

29 Jan 2020

Episode artwork

Mads Gilbert om luftambulansekrisen

Lahlum og Lysbakken

En bonusepisode fra Mads Gilberts kontor i sykehuset UNN i Tromsø igår. Audun Lysbakken intervjuer Gilbert om hva som er situasjonen for luftambulanseberedskapen som det er mye dramatikk rundt nå. Hvorfor er det så viktig å ha en fungerende flyberedskap? Hva er situasjonen med Babcock og hva skjer når markedstenkningen kommer inn i helsetjenestene våre? (Vi beklager et par – som man sier i luftambulansebransjen – «uønskete hendelser» med lydkvaliteten. Opptaket falt også ut et øyeblikk, så det mangler cirka ti sekunder av samtalen cirka seks minutter inne i episoden.) See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

17mins

12 Dec 2019

Similar People

Episode artwork

Mads Gilbert: med livredning som livsstil

Ekko – samfunnspodden

Mads Gilbert: med livredning som livsstilLege og akuttmedisinar Mads Gilbert er ikkje redd for å stikke seg fram. Den siste tida kan du ha sett han i NRK-serien 113, eller på pressekonferanse om dei sakna etter raset i Tamokdalen i Troms. Han har vore politikar for Rødt, og for mange blei han kjend som samfunnsengasjert lege då han arbeidde på sjukehus i Gaza for ti år sidan. Kva påverknad og ansvar gir merksemda han får? Hør episoden i appen NRK Radio

17mins

9 Jan 2019

Episode artwork

Mads Gilbert

Forskningspodcast fra UiT Norges arktiske universitet

Klinikkoverlege og professor II ved UiT, Mads Gilbert, er ukas gjest. Hør ham fortelle om akuttmedisin, politisk engasjement – og ullsokker. Med programlederne Marit Anne Hauan og Geir Hevnskjel Ringvold.

32mins

31 May 2018

Most Popular

Episode artwork

Mads Gilbert and Saleyha Ahsan - Delivering Medical Aid in Complex Emergencies

WEMcast

In this episode, Mads Gilbert and Saleyha Ahsan discuss the issues faced when providing medical aid in complex emergencies. 

33mins

15 Jan 2018