OwlTail

Cover image of Teater Katapult

Teater Katapult Podcasts

Read more

2 of The Best Podcast Episodes for Teater Katapult. A collection of podcasts episodes with or about Teater Katapult, often where they are interviewed.

Read more

2 of The Best Podcast Episodes for Teater Katapult. A collection of podcasts episodes with or about Teater Katapult, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Afsnit 22 - live fra Teater Katapult

Play
Read more

Vi er rejst i afsnit 22's fodspor og er derfor at finde i Aarhus, hvor vi sender live fra Teater Katapult. Med os i mobilkontoret har vi et veloplagt publikum, hypnotisør og Bagedyst-vinder Tobias Hamann og komiker Tjelle Vejrup. Sammen får vi kørt dette dobbeltafsnit i garagen, og kommer blandt andet forbi seværdighederne i Aarhus, diskuterer om det er okay at lave en rekonstruktion foran de pårørende, og så bliver Emil, ligesom IP, hypnotiseret tilbage til barndommen. Rigtig god fornøjelse. 

Dec 13 2018 · 1hr 58mins
Episode artwork

StorySlam Off Scene - på Teater Katapult. Afsnit 1

Play
Read more

I dette afsnit af Storyslam med Teater Katapult skal du møde de to herlige slammere Jimmy og Benjamin, som var deltagere til Katapults Storyslamaften d. 2. marts. Og i selskab med dem skal vi omkring emnerne frygten for ikke at være en rigtig mand og at være konfliktsky.

Jimmy blev aftenens storyslam vinder den 2. marts og er dermed videre til Grandslamfinalen til December 2017. Jimmys historie handler om hans ædle dele – eller i hvert fald det, der er tilbage af dem. Han har nemlig været et smut i Grenå for at blive steriliseret. Og hvorfor Jimmy besluttede at blive det, samt hvilke tanker der er forbundet med den beslutning, kan du få svar på, når vi 10 år efter tager med Jimmy til Grenå.

Benjamins historie handler om mødet med sin gode ven Mark, som han skal spille skak med. Hvad Benjamin havde forestillet skulle være en hyggelig aften med Mark, viser sig ikke at blive helt som forventet. For da Benjamin ankommer på brætspilscafeen i Aarhus, møder han i stedet sin studiekammerat Simon, og pludselig er Mark blevet til Simon, og Simon blevet til Mark. Men hvordan får man lige det sagt, når brikkerne på skakbrættet allerede står klar? Og hvad er egentligt vigtigst den gode stemning eller sandheden?

Lyt med til 1. afsnit af Storyslam med Teater Katapult.

Sep 05 2017 · 24mins