OwlTail

Cover image of Janni Ree

Janni Ree Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Janni Ree. A collection of podcasts episodes with or about Janni Ree, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Janni Ree. A collection of podcasts episodes with or about Janni Ree, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

#5 JANNI REE - 'Jeg må være den dårligste golddigger'.

Play
Read more

Janni Ree er aktuel i TV3's 'Forsidefruerne', hvor hun sammen med andre kendte kvinde lader os alle følge med i diverse intriger. Janni har udgivet bogen 'Golddigger, I think not', og forklarer her i afsnittet, hvorfor hun selv synes, at hun er jordens dårligste golddigger. 

Janni kan godt være ærgerlig over, at vi danskere har fordomme om dem, som går op i sit udseende: " Jeg må selv om, hvordan jeg vil ældes. Vi kunne lære noget af mentaliteten fra USA, hvor man er bedre til at rose hinanden og give et skulderklap". GOD FORNØJELSE med afsnittet.

Support this show http://supporter.acast.com/fuld-af-fordomme.

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jun 05 2020 · 29mins
Episode artwork

Janni Ree har tømt ryggen på et tysk toilet. Og hvorfor kører Fie Laursen i ring med sugardating-reklamer?

Play
Read more

Fredag eftermiddag forløb fuldstændig som den plejer på B.T. - nemlig i selskab med Ditte Okman og hendes veloplagte panel i Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, vi taler om'.

I studiet i dag sad Nikolaj Vraa, Jacob Heinel Jensen og Janni Ree - og i anden time kiggede Thomas Heurlin forbi, for første gang siden coronakrisen ramte landet.

I dagens program får vi bl.a. historien om den første og eneste gang Janni Ree har skidt på et offentligt toilet. Det foregik i et tysk indkøbscenter og involverede også hendes datter. Hør hele eventyret i første time af programmet. 

Her sladrer panelet også om grevinde Alexandras nye stilling i B&O og om 'Det, vi taler om' husvennen Niels Pinborgs nylige indbrud, hvor han bl.a. fik stjålet ure for flere hundrede tusinde kroner.

I anden time får vi besøg af Thomas Heurlin, som har fået Ditte Okman til at tilsidesætte sit princip om ikke at ville tale om influenceren Fie Laursen i programmet. Fie Laursen har nemlig kastet sig ud i en ny shitstorm på de sociale medier - men det er samme historie, der kører i ring: hvorfor bliver hun ved med at reklamere for sugardating for derefter at undskylde? Hvor længe skal det stå på?

Vi taler også om Præsident Donald Trumps seneste ekskapader og medicin-vaner. 

Programmet er produceret af Johanne D. Holgersson.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

May 22 2020 · 2hr 1min

Similar People

Mai Manniche

Denice Klarskov

De Unge Mødre

Britta Nielsen

Philip May

Jackie Navarro

Viktor Lander

Sikandar Siddique

Melissa Bentsen

Gunnvør Dalsgaard

Simon Emils

Ulf Pilgaard

Nikita Klæstrup

Jesper Groth

Peter Warnøes

Episode artwork

52. Helt væk med Janni Ree

Play
Read more

Janni er i studiet! Der er fuld knald på dagens program, hvor der skal bruges hjælp til verdens største krammer. Danny Kool har brug for nogen som vil se fodbold på studion. Der er også nyt i sagen om gade-tinder. Rasmus søger en 'lagkage-oplukker'. Kunne du tænke dig at være med i et fuldemands-orkester? Til sidst får du også lidt romance fra LA Bar i København.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Jan 20 2020 · 39mins
Episode artwork

Englekort - Episode 5 Janni Ree

Play
Read more
Englekort med Lisette Ahm og Janni Ree - Er der mere mellem himmel og jord ?Lisette lægger Englekort for Janni som aldrig har prøvet det før men har et åbent sind og mon ikke du kan nikke genkendende til meget af det Janni får at vide? - De får en go oplevelse og der er masser af eftertænksomhed i denne kærlige udsendelse.Følg med her på Boostermore når Lisette får gæster i studiet, de læsninger der laver, laves med kærlighed og fokus på det positive.#Boostermore#Boosteruniverse#Englekort#Lisetteahm#Meremellemhimmelogjord#Kærlighed#Integritet#Forandring#Janniree#KIF
Dec 29 2019 · 18mins

Most Popular

Elon Musk

Barack Obama

Bill Gates

LeBron James

Mark Cuban

Michelle Obama

Melinda Gates

Arnold Schwarzenegger

Kevin Hart

Terry Crews

Mike Tyson

Episode artwork

Janni Ree spiller Hvem Vil Være Millionær, Trump vil købe Grønland og meget mere!

Play
Read more

Aug 23 2019 · 22mins
Episode artwork

12: Janni Ree fortæller om kærligheden til Karsten og rollen i Forsidefruer

Play
Read more
Sladderkongen har været på Strandvejen i Nordsjælland for at besøge Janni Ree. ”Golddigger – I think not” hedder hendes bog, men hvis Janni ikke tog Karsten Ree for pengenes skyld, hvorfor så? Det får du at vide i denne podcast.
Hør, hvordan forsidefruen faktisk klarer sig selv, og hvordan de to fandt sammen. Først til et Amin Jensen-show, og siden til tonerne af Julio Iglesias. Hør også, hvordan hun tacklede sine egne veninder og de af hans venner, som i begyndelsen nok mente, 25 års aldersforskel var for meget. Parret nærmer sig seks-års-dagen og fandt sammen midt i en alvorlig retssag. Hør om det, og hvordan Janni tilpasser sig både et liv i sus og dus, men også indespærring i en celle bag tremmer i Horserød Statsfængsel.
Janni passer på sig selv med sund kost og træning, men går heller ikke af vejen for lidt hjælp. For eksempel til de flotte bryster, der sammen med hendes store, grønne øjne var blikfang for Danske Spil i 11 år. Tiden som Oddset-babe var god for Janni, og banede vejen for programmer som ”Janni og Karsten”, ”Til middag hos” og netop nu ”Forsidefruer”, der for Jannis vedkommende meget gerne må fortsætte mange år fremover. Janni har det svært med rynker, den kommende 50-årsdag og Karstens nærighed, men kan til gengæld godt lide gentlemen, badeferie i bikini, hunde, Linie-akvavit, sex og den daglige køkkentjans.
Forsidefruen kan ikke bage, men tryller gerne dansk mad med brun sovs frem til Karsten. Vi genoplever også lige dengang, hun i Sydafrika red på både en dræber-elefant og en gal struds! Og så genopfrisker vi hu hej-brylluppet med Karsten på Rudersdal Rådhus i 2015.
Jun 13 2019 · 42mins