OwlTail

Cover image of Johan Dahlin

Johan Dahlin Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Johan Dahlin. A collection of podcasts episodes with or about Johan Dahlin, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Johan Dahlin. A collection of podcasts episodes with or about Johan Dahlin, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Supporterhuset Live - Johan Dahlin

Play
Read more
Johan Dahlin! Johan Dahlin! Johan, Johan, Johan Dahlin! I dagens avsnitt pratar vi med vår målvakt, Johan Dahlin!

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Sep 24 2020 · 45mins
Episode artwork

35 - Johan Dahlin (Special)

Play
Read more
Vi fick en pratstund med Trollhätte-sonen Johan Dahlin direkt från Malmö. Han ger oss och er en tillbakablick, lite om hans olika lag, en hel del om tiden med U21 och Tommy Söderberg och att Mackan är så jädra bra som han är. Vi får också reda på att nästan var slumpen att han blev en stormålvakt (tacka TFK för det), och att det var han som skrev texten till "Supermackan" - hyllningslåten till Marcus Rosenberg när han slutade.

Vi får också beklaga att vi åter igen lyckas ringa upp en av våra trogna lyssnare mitt i maten/travet/hem till går'n/rapport/livet - sorry! Men vi får Navratilova på köpet - värt det!

Vi rundar självklart av med den kanonlåten där Johan och Behrang Safari smeker mikrofonerna!
Supermackan på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=_28mwPJnFso
Apr 14 2020 · 50mins

Similar People

Guillermo Molins

Fouad Bachirou

Tom Prahl

Jon Dahl

Allan Kuhn

Erdal Rakip

Håkan Jeppsson

Niklas Skoog

Marcus Antonsson

Jens Fjellström

Rasmus Bengtsson

Uwe Rösler

Olof Persson

Pontus jansson

Bruno Gonçalves

Episode artwork

39. Johan Dahlin - MFF "Det löser sig!"

Play
Read more

MFF-målvakten Johan Dahlin gästar den här gången. I podden pratar vi bland annat om drivkraften som ung, att inte sätta upp för mycket målsättningar, proffslivet i Turkiet och mycket mera. Johan har ett stort MFF-hjärta, men faktum är att han hade en helt annan bild och uppfattning om Malmö som stad när han skrev på för MFF år 2009. Idag älskar han den skånska "ödmjuka kaxigheten", behärskar det skånska språket (jag testar honom i podden) och är fast besluten om att bo kvar i Skåne efter karriären. Vi pratar också om hur det kommer sig att han inte har fått chansen i landslaget, trots en riktigt bra målvaktsstatistik. Johan har dock en skön inställning till det hela och tänker bara att "Det löser sig!"

I podden besvaras också de lyssnarfrågor som ni hade skickats in inför avsnittet.

Musik:

O-Hund & Antonio D - Så glad

Marianne da Cruz & S.T.I.C.S. - The only one

Oscar Johansson & Fjärin - Saga

May 31 2019 · 57mins
Episode artwork

Blått Snack med Johan Dahlin

Play
Read more
Både pappa och lillebror är målvakter och han är inne på sin andra sejour i Malmö FF. Möt grabben från Trollhättan som är övertygad att alla är himmelsblå i hjärtat innerst inne. Möt Johan Dahlin. Det blir snack om gemenskapen i gruppen, om att jobba med sin flygrädsla och om dippen förra våren och om tränarbytet. Johan funderar lite kring utträdet ur cupen i år och om känslan kring Chelseamatchen på Stamford Bridge. Vi får också glänta på dörren till Johans musikarkiv. Detta och mycket mer i avsnitt 156 av BLÅTT SNACK. Ciceroner i den himmelsblå världen som vanligt Skånesports Ole Törner och Retro FM:s Hasse Strandberg.
Mar 10 2019 · 45mins
Episode artwork

122: Johan Dahlin, allsvensk omstart och Europaspel

Play
Read more
Fredrik Hedenskog och Max Wiman får sommarbesök av Johan Dahlin. Malmö FF:s nygamla målvakt berättar om sitt beslut att flytta hem – fotbollen, familjen och gåshuden på Swedbank stadion. Han lämnade MFF efter guldet 2013 – vilka skillnader finns det mellan Johan Dahlin nu och då? Och vilka skillnader ser han i Malmö FF? Johan Dahlin berättar också om knäskadan, vägen tillbaka och det svåra arbetet att lära en nästan 30-årig kropp att gå och springa på ett nytt sätt. Podden pratar också om det som händer i MFF just nu: segern mot AFC Eskilstuna, skadan på Markus Rosenberg, den kommande matchen mot Häcken och såklart det förestående Europaspelet med kvalmötet med Vardar Skopje som första anhalt.
Jul 03 2017 · 58mins
Episode artwork

Johan Dahlin - Stoq: Gestor Comercial Livre

Play
Read more

Hoje o meu convidado é o Johan Dahlin, um dos programadores do mundo do
software livre  que eu mais admiro! O Johan nasceu na Suécia mas mora no
Brasil desde 2004. No currículo dele temos participações em várias companhias
de nome no mundo do software livre, como a Fluendo, Litl …

Jun 13 2011 ·