OwlTail

Cover image of Mirela Bucovicean

Mirela Bucovicean

5 Podcast Episodes

Latest 18 Mar 2023 | Updated Daily

Episode artwork

Morning Glory - 3.11.2021 - invitată Mirela Bucovicean

Morning Glory cu Răzvan Exarhu

Morning Glory - 3.11.2021 - invitată Mirela Bucovicean

2 Nov 2021

Episode artwork

Mirela Bucovicean - Fondator Molecule F si Business Institute For Creative Industries

Lorena Buhnici

Cu un simț estetic aparte pentru modă și marketing a reușit să pună bazele unor cursuri de-a dreptul fabuloase – Business Institute for Creative Industries – BICI, mai pe scurt și mai mișto, dacă mă întrebați pe mine, o platformă de dezvoltare adresată tinerilor antreprenori ai industriilor creative, cu un prim modul intitulat Business of Fashion.

31mins

3 Apr 2019

Similar People

Episode artwork

Esca și Mirela Bucovicean

Esca

Mirela Bucovicean este invitata mea de azi. Pe lângă că este un om de marketing de succes, este o susținătoare a designerilor români. Despre ce am povestit: - autobiografia în 20 de secunde; - cum a arătat copilăria ei; - ce amintire dragă are din copilărie; - ”nu mă bucură foarte tare unde am ajuns ca societate în general”; - de ce anume îi e dor din copilărie; - ce spune mama ei despre Mirela; - ce fel de persoane admiră Mirela; - cum a fost perioada liceului; - care a fost primul ei job; - când s-a îngrăgostit prima dată; - ”totul este pe repede-înainte acum”; - care a fost parcursul ei profesional; - cum a pornit proiectul Molecule F; - ce trebuie să știe lumea despre Molecule F; - ”noi nu vindem haine, vindem o experiență”; - cât de greu se lucrează cu designerii; - ce spune Cerina despre cum se lucrează cu Mirela; - ce a făcut în anul sabatic pe care l-a luat; - cum este Mirela din punctul de vedere al lui Noemi; - ce ar trebui să știm despre ea și nu s-a aflat; - despre Naked PR; - cât de ușor se îndrăgostește Mirela; - ce spune despre ea iubitul ei, Gabriel; - Back to back; - cum trebuie să fie cineva ca să îi fie prieten; - care sunt eroii Mirelei; - ce regrete are; - 10 întrebări esențiale; - când s-a simțit mândră. Invitată specială: Noemi, prietena Mirelei.

57mins

24 Mar 2019

Episode artwork

Interviu Mirela Bucovicean

Lorena Buhnici

Eu aș zice că este o vizionară a generației noastre. Pentru că am un feeling că nu se va opri aici. Are în continuare curajul de a miza pe lucruri pe care alții le cred depășite sau fără succes.

22mins

8 Mar 2019

Most Popular

Episode artwork

Morning Glory 11.05.18 invitata Mirela Bucovicean

Morning Glory cu Răzvan Exarhu

Morning Glory 11.05.18 invitata Mirela Bucovicean

10 May 2018