OwlTail

Cover image of Anniken Fjelberg

Anniken Fjelberg

7 Podcast Episodes

Latest 6 Aug 2022 | Updated Daily

Episode artwork

Anniken Fjelberg, seriegründer - gründer-norges mor

Power Ladies

Hvordan går man frem når man skal investere i startups? Har startup miljøet i Norge hatt en boom? Hvordan har det utviklet seg? Hvorfor valgte hun å bli en av drivkraftene til gründermiløet? Og hvorfor er det så viktig med en tydelig identitet på brandet sitt?  Anniken Fjelberg er seriegründer, investor og konsulent. For ti år siden startet hun den kreative gründerhuben 657 og siden den gangen har hun spilt en sentral rolle i oppbyggingen av gründermiljøet. Hun er involvert i en rekke initiativer og startups, blant annet er hun venturepartner og rådgiver i den internasjonale startup-generatoren Antler. Hun har 25 år bak seg med identitetsbygging. Hvordan man kommuniserer identitet og bygger det er hennes kjernesak. Enjoy! @annikenfjelberg

50mins

31 Mar 2022

Episode artwork

Anniken Fjelberg: Hvordan bygger man integritet?

OBF-podden

– For meg er integritet det viktigste et menneske, men også et selskap, kan ha. Og det er det jeg jobber med. Slik oppsummerer Anniken Fjelberg sitt arbeid i ukens episode av All In med Oslo Business Forum. I 25 år har hun – på ulike måter – jobbet med selskapers identitet. Det handler ikke bare den ytre poleringen av en merkevare før den møter verden, men en dyptgående bevisstgjøring av et selskaps verdier, deres visjoner og kultur. I praten med Tor Haugnes får vi vite mer om hennes 17 (eller er det 170?) ulike roller, hva som skjulte seg bak en merkevarebygget fasade i mange selskaper på 90-tallet og vi får høre Anniken og Tors tanker om Oslo Business Forums Online Bootcamp – som ble arrangert forrige uke. Der var Anniken konferansier og moderator for arrangementet, som trakk over 3500 deltakere fra 57 land. Seth Godins prat om skapervilje, Lisa Bodels verktøy for å gjøre ting enkelt og den direkte dialogen mellom Gary Hammel og Paul Polman er oppe til diskusjon i ukens episode. I denne podkastepisoden kan du høre mer om:– Hva identitet og integritet betyr for et selskap – Hvorfor man aldri skal ha mer enn tre av noe som alle bør huske – Hvorfor arbeid med verdier er viktig – både for enkeltmennesker og bedrifter See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

31mins

27 Apr 2021

Similar People

Episode artwork

På jakt etter kreativ teknologi: Anniken Fjelberg

Innopodden

Arkitektur, film, design, foto, spill, musikk - det er mange viktige kreative bransjer i Norge. Men teknologien som får kreativiteten til å bruse, den må også noen lage. Der er konkurransen internasjonalt beinhard. Hvordan kan norske startups lykkes her?Juryleder for årets Creative Tech Hunt, Anniken Fjelberg, er gjest i InnoPoden i dag. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

14mins

22 Oct 2020

Episode artwork

Anniken Fjelberg, Co-founder av 657, Superblaise og Untold

The brand YOU by Eilen Klev

Episode 8 er et intervju med Anniken Fjelberg som de siste årene har jobbet mye med start-ups. Hun er co-founder av 657 Oslo, Superblaise og Untold og er også en dyktig mentor, foredragsholder og foreleser. Anniken har solid erfaring i strategisk merkevarebygging og kommunikasjon. I dette intervjuet deler hun sine erfaringer og tips til deg som er gründer.

34mins

14 Apr 2018

Most Popular

Episode artwork

Why Collaboration Is The New Competition

Corporate Unplugged

Anniken Fjelberg, Founder and co-owner of 657, Norway, operating in the start-up and creativity world. Anniken talks about why collaboration is the new competition, how to liberate creativity and dare to make a shift, the pain of growth, why she loves fear, what to expect from millennials, and what we all need the most. Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

31mins

2 Jul 2017

Episode artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #9: Anniken Fjelberg

De som bygger det nye Norge med Silvija Seres

– Teknologien er nøytral og et verktøy som alle kan brukeOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Anniken Fjelberg.Lurer du på noe? Kontakt oss på: info@obforum.noDu finner oss på Facebook og obforum.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

22mins

20 Feb 2017

Episode artwork

Episode 08 - Anniken Fjelberg of 657.no in Oslo

GCUC Podcast

Anniken Fjelberg, along with her husband run a space called 657 out of Oslo, Norway, as well as an agency called SuperBlaise. The symbiotic relationship between the two helps ensure that no one in the community is there just to rent a space–everyone gets a chance to partiticpate. http://657.no https://twitter.com/annikenfjelberg https://twitter.com/657OSLO https://twitter.com/SUPERBLAISED

32mins

28 Nov 2016