OwlTail

Cover image of Lasse Vangstein

Lasse Vangstein

3 Podcast Episodes

Latest 22 Jan 2022 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

Episode #117 - NFF og straffutmåling med Lasse Vangstein

Pyro & Pivo

Blir det litt tungt å lese "Forbrytelse og straff" i helgen? Hør heller podcast! Vi kommer akkurat tidsnok til helgekosen denne uka, og vi er denne gang Lasse Vangstein og Galåsen. De diskuterer grove overfall på norske fotballbaner, og de nær parodiske konsekvensene Norges Fotballforbund serverer i ettertid. Fra "jævla dommerfaen" til knuste ansikter - dette er wienerbrødbonanza, rompefingring og skarpe albuer. God helg!

1hr 3mins

30 Aug 2019

Episode artwork

Episode #99 - Fotballmedia, pyroteknikk, toppfotball og Toppfotball (med Lasse Vangstein)

Pyro & Pivo

Lasse Vangstein er en mann som har gjort mye innen norsk fotball. Eller, han har gjort én ting i tillegg til å være supporter: Han har vært medisjef i Vålerenga, en av Norges største klubber. Hvordan var det å jobbe under Kjetil Siem? Hvor notorisk var Morten Stokstad som journalist? I tillegg til masse innsikt i hvordan fotballmedie-Norge fungerer, har Lasse en rekke meninger knyttet til tribunekultur, tilskuertall, publikumsinteresse og, egentlig, det meste som har med norsk fotball å gjøre. Alle som har hørt Toppfotball vet hva vi snakker om, men her har du altså mer. Heia Norge!

1hr 22mins

7 Mar 2019

Similar People

Episode artwork

S03E19 - Håvard Lilleheie og Lasse Vangstein

You’ll never talk alone

Gutta fra podcasten "Toppfotball" er gjester og vi elsker å se at bredden i stallen er bedre enn på lenge! Vi diskuterer 3-0-kampen mot Stoke, den suksessfulle rotasjonen, kongen av Egypt, om Solanke har gått forbi Sturridge i spisskøen, Robertson og selvfølgelig Simon Mignolets siste sprell! Lad opp til Brighton-kampen med denne episoden.

52mins

30 Nov 2017