OwlTail

Cover image of Oliver Bjerrehuus

Oliver Bjerrehuus Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Oliver Bjerrehuus. A collection of podcasts episodes with or about Oliver Bjerrehuus, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Oliver Bjerrehuus. A collection of podcasts episodes with or about Oliver Bjerrehuus, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

EPISODE 2 - MIN REJSE MED OLIVER BJERREHUUS

Play
Read more

I denne uges afsnit husker vi 20 år tilbage da det hele startede. Lyt med & hør om vores vilde tid i NYC, hvilke konsekvenser modebranchen har haft, og potentielle diagnoser ;-)) Er vi nogle gange for hurtige til at dømme hinanden ?

Nov 01 2020 · 34mins
Episode artwork

Badabing: Gæst Oliver Bjerrehuus - 15. dec 2019

Play
Read more
En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør!
Vært: Carsten Bang.
Dec 15 2019 · 1hr 56mins

Similar People

Ulf Pilgaard

Mascha Vang

Tommy Kenter

Denice Klarskov

Ditte Okman

Lise Baastrup

Johan Olsen

Grevinde Alexandra

Puk Elgård

Karsten Ree

Hanna Melissa

Henriette Zobels

Gwyneth Paltrows

Prins Andrews

Sikandar Siddique

Episode artwork

Janni og Amalie i vild catfight i Frankrig, Oliver Bjerrehuus bruger 60.000 på dårlig terapi og socialordfører påstår, at prostituerede får stomi af analsex

Play
Read more

Politiet blev tilkaldt, da de to rivaliserende forsidefruer Amalie Szighety og Janni Ree farede vild i Frankrig. Men hvor var de rullende kameraer? I denne uges Det, vi taler om kan du høre den virkelige historie bag kulisserne på TV3-programmet. Oliver Bjerrehuus fortæller om et langt og meget omkostningstungt terapiforløb. En politisk julesang bliver ivrigt diskuteret i en mailudveksling på Christiansborg. Og så har socialordfører, Camilla Fabricius, været i Deadline for at fortælle, at hun da kender mange prostituerede, der har fået stomi af "så utroligt mange penetreringer". 

I panelet hos Ditte Okman sidder model og vært Oliver Bjerrehuus, Berlingskes teateranmelder Jacob Steen Olsen og direktør i Impact TV Thomas Heurlin, som alle får selskab af politisk kommentator Søs Marie Serup i anden halvdel af udsendelsen. 

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nov 29 2019 · 1hr 55mins
Episode artwork

Christian Kjær er emigreret i skattely, Oliver Bjerrehuus civilanholder en tyv på Nørrebro og Prinsesse Marie er, til manges overraskelse, kommet på hårdt arbejde

Play
Read more
Nu er Christian Kjær flyttet til Schweiz. Han gad simpelthen ikke betale skat i den der taberkommune til Rudersdal, når emsige typer i selvlysende veste nægter ham at køre i modsat køreretning og i øvrigt hele tiden af irriterende cykelløb og deraf afspærringer, bare fordi midaldrende mænd ikke kan holde ud af være derhjemme.
Og så kommer vi ikke udenom Bubber. For det var jo barnepigen!! Og nej, de er ikke rigtigt kærester - de arbejder på at finde ud af relationen. Og så har Oliver Bjerrehuus overmandet en tyv i 7Eleven, som endte i et slagsmål blandt dåseøl og endte med en civilanholdelse.

Disse og mange andre historier kan du høre lige her, og i selskab med
chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg, direktør i WeDoCommunication, Anna Thygesen og underholdningsjournalist, Jacob Heinel Jensen.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Nov 22 2019 · 1hr 54mins
Episode artwork

Hva så?! - Oliver Bjerrehuus

Play
Read more
Afsnit 93

Jeg gik en tur sammen med Oliver Bjerrehus, og vi havde aftalt at han også tog sin datter med på gåturen og optagelsen. Oliver har haft et liv som man har kunne følge med i medierne, og det er også kun derfra jeg kender ham, så det var spændende at møde mennesket bag - og når man har sit barn med sig, der også kræver sin opmærksomhed, oplever man jo ofte det umiddelbare menneske bag personen. Og det kan jeg godt lide. Så gå fornøjelse, med den første gang i hva så's historie, hvor vi ikke kun er to der snakker.

Christian.
May 22 2019 · 57mins
Episode artwork

Den sorte boks - podcast: Oscar og Oliver Bjerrehuus - 4. jan 2019

Play
Read more
I årets første program har vi fået besøg af både Oliver Bjerrehuus og hans søn, Oscar Bjerrehuus, som i slutningen af 2018 var aktuelle i DR3-dokumentarserien "Mere voksen end Bjerrehuus". Udover at snakke om serien tager vi også et kig på både Oliver og Oscars instagramprofiler, deres fotogallerier og i deres beskedkorrespondencer med hinanden. Oscar introducerer os for numre, han er stødt på via sit virke som DJ, og Oliver fortæller røverhistorier om sit vilde liv i New York i 00'erne.
Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg.
Produceret af Munck Studios København.
Jan 04 2019 · 58mins