OwlTail

Cover image of Dorte Palle

Dorte Palle Podcasts

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Dorte Palle. A collection of podcasts episodes with or about Dorte Palle, often where they are interviewed.

Read more

3 of The Best Podcast Episodes for Dorte Palle. A collection of podcasts episodes with or about Dorte Palle, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Best weekly hand curated episodes for learning

Episode artwork

Corona for børn med Dorte Palle

Play
Read more
Hvordan er det mon at være barn i en corona-tid? Det har ungerne Ezra, Leo, Iris, Lulu og Sigurd fundet et svar på. De har nemlig skabt podcastserien 'Corona for Børn', hvor de, da Danmark lukkede ned, var i kontakt med børn fra hele verden. Vi har mødt Dorte Palle - en af de voksne der har hjulpet børnene med podcasten - til en snak om bl.a. det at arbejde sammen med sit eget barn.

Værter: Cecilie Pødenphandt og Claus Randrup
Medvirkende: Dorte Palle
Redigering: Anders Worup
Musik: Peter Kristian Sejersbøl

Dette afsnit er optaget den 30. juni 2020.

.....................................................

Podcast Talk er en podcast fra Center for Podcasting, der samler spændende stemmer fra lyd- og podcastbranchen. Til hver talk dykker vi sammen med en gæst ned i et tema - alt fra nyhedspodcast og det gode koncept, til fængslende fortællinger og lydkunst.

Hvis du har ideer til gæster, emner eller input til holdet bag Podcast Talk, tager vi imod dem med glæde. Skriv til kontakt@centerforpodcasting.dk eller på vores facebookside 'Center for Podcasting'.
Aug 12 2020 · 25mins
Episode artwork

Afsnit 24 - med Andreas Kousholt og Dorte Palle

Play
Read more

Så er vi endelig, endelig, endelig tilbage, og det er i vi i selskab med et sæt forrygende gæster. Podcastproducent, Dorte Palle, indlemmes i Rejseholdet-familien, og så har vi igen besøg af Andreas Kousholt fra P3. Intet har ændret sig, når vi gennemgår afsnittet med vanlig kirurgisk præcision, og vi kommer blandt andet forbi dyresymbolik, Ingrids evner som leder og en vanvittig værtsgave. Rigtig god fornøjelse. 

Jun 20 2019 · 1hr 52mins

Similar People

Rune Hedeman

Anders Hagen

Mikka Tecza

Jacob Rasmussen

Trine Pallesen

Teater V

Frederik Dirks Gottlieb

Jacob Hinchely

Cecilie Nielsen

Mads Gundersen

Andreas Kousholt

Teater Katapult

Jakob Rasmussen

Adrian Lloyd Hughes

Camilla Boraghi

Episode artwork

Dorte Palle Alene - Trailer

Play
Read more

En rå og sårbar reportage om livet om at begynde som selvstændig. Dorte Palle giver et hudløst indblik i op og nedture som nystartet iværksætter.

Dorte Palle fortæller om alle sine tanker og erfaringer. Hun deler flyvske ideer og de helt store svimlende visioner. Hun optager alle op- og nedturene og deler dem med dig. Hun blotlægger fejl og nederlag men blærer sig også, når det går godt. Hun VIL være modig nok til at sende både det, der er rigtig svært og virkelig sjovt.

Podcasten er lavet i samarbejde med Dansk Journalistforbund.

Komponist: Christian Sørensen

Foto: Bjarke Ahlstrand

Mar 01 2019 · 1min