OwlTail

Cover image of Kim Sulocki

Kim Sulocki

7 Podcast Episodes

Latest 10 Dec 2022 | Updated Daily

Episode artwork

Kim Sulocki: Jag tror inte att tvåsamhet är för alla

P4 Extra – Gästen

Den nyblivne 50-åringen Kim Sulocki är just nu aktuell med pjäsen "Två herrars tjänare". För Ylva Lilja berättar han om premiärnerver, olycklig kärlek, flipper och drömmen om att jobba i Storbritannien.

18mins

28 Jun 2022

Episode artwork

Partisan-aktuella Kim Sulocki om att jobba med Pernilla Wahlgren!

Martina Thun

Det är Kim Sulocki som förgyller dagen på RIX FM idag, aktuell i "Partisan" säsong 2 på Viaplay! Han berättar om hur det var att få frågan att vara med i succéserien; "Hoppsan hejsan, det här vill jag göra". Han berättar också om hur hans förhållande till auditions förändrats under åren.Foto på Kim Sulocki: Johnny Wohlin

8mins

4 May 2022

Similar People

Episode artwork

Hanna Hedlund bjuder in Kim Sulocki

Jukeboxen i P4

Kim Sulocki och Hanna Hedlund spelar favoritlåtar från förr och pratar om Kims tid som omsvärmad tonårsidol och om det går att vara lyckligt olyckligt kär. Dessutom avslöjar Hanna en dold talang. Det bjuds också på hits från exempelvis Ella Fitzgerald, Liza Minnelli, The Police, Perssons Pack och Simply Red. Lördag 19.03 i P4.

27mins

13 Feb 2021

Episode artwork

Kim Sulocki

Stocks och Wilson har en pod

Pågarna träffar den fantastiskt härlige Kim Sulocki. Och jag tror inte ni har hört dem vara så tysta som när Kim drar fram realnesskortet ang sveriges ekonomi.Ett alldeles fantastiskt avsnitt.Kärlek! Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

1hr 12mins

12 Apr 2017

Most Popular

Episode artwork

Visste du att Kim Sulocki gör rösten till Svampbob fyrkant?

RIX MorronZoo

I morse berättade Kim om han hur började sin skådiskarriär redan som barn. Han har dansat balett och ger ett smakprov på en robotdans hans karaktär Plåtis i Trollkarlen från Oz dansar. Marko försöker även sig på att göra en kontaktannons till Kim. Lyssna här.

20mins

27 Nov 2013

Episode artwork

27 Kim Sulocki - Livshjulet med Anna Hegestrand

Livshjulet

I det 27 avsnittet av Livshjulet träffar Anna Kim Sulocki. Kim är ensamstående pappa till sina två barn och berättar om varför han inte har någon större längtan efter att träffa en livskamrat. Det var längesedan han var förälskad och kär och tvivlar på om tvåsamhet som norm är rätt för honom. Kim är just nu aktuell i musikalen Trollkarlen från Oz på Maxinteatern i Stockholm.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

52mins

6 Nov 2013

Episode artwork

#77: Kim Sulocki

Värvet

Det svåra sjuttiosjunde avsnittet med skådespelaren Kim Sulocki.VÄRVET presenteras av appen Posten: Riktiga vykort! Skicka post till VÄRVET, c/o Triumf, Tornedalsgatan 9, 16263 Vällingby så sätter jag upp ditt kort på väggen. Glöm inte att skriva din adress! Och t-shirt-storlek om du vill försöka vinna en!Redaktör: Lovisa Ohlson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1hr 24mins

14 Jul 2013