OwlTail

Cover image of Markus Johannesson

Markus Johannesson

5 Podcast Episodes

Latest 15 Jan 2022 | Updated Daily

Weekly hand curated podcast episodes for learning

Episode artwork

S2020E01 - Markus Johannesson

Fotbollspodden

Nytt decennium, och Fotbollspodden är tillbaka - som en stark kopp espresso att börja veckan med! Succéformatet fortsätter med nya gäster, nya quizfrågor men samma eminenta programledare Linus Berglund. I avsnitt 1 intervjuas ingen mindre än back-generalen och SVT Sport-experten Markus Johannesson. Det talas om 29e maj, kaptensåren i Djurgården, det vackra Dalsland och så får Markus ta sig an 2020-talets marigaste quiz!Fotbollspodden görs av fans, för fans - och om du gillar det vi gör kan du stödja oss genom att lyssna via Acast app. Tack! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

54mins

20 Jan 2020

Episode artwork

Markus Johannesson: "Flera storlag saknar en stark ledare"

Studio Allsvenskan

Podden gästas idag av ÖIS/Djurgårdshjälten samt SVT-experten Markus Johannesson. Vi pratar om hans karriär från lilla Dalsland till guldkantade Djurgården, hans syn på vinnarmentalitet, Erik Hamrén, konstgräs, bengaler. Dessutom snackar vi flera av topplagens avsaknad av ledare ute på planen, varför Malmö är Sveriges bästa klubb och Stockholmslagen problem och möjligheter. Som om inte det vore nog bjuds vi på flera sköna anekdoter och minnen. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 55mins

2 May 2019

Similar People

Episode artwork

Markus Johannesson - VD, expertkommentator & fd elitidrottare från Dals Ed

Dalslandpodden

36mins

8 Nov 2018

Episode artwork

Avsnitt 1 - Markus Johannesson - Stor fisk. Lite pöl.

Wag the Dog - en idrottspodd med motivation och talang

I detta första avsnitt av Wag the Dog-podden har vi Markus Johannesson som gäst. Tillsammans med Markus pratar Johan Fallby och Magnus Lindwall om bland annat:- Sambandet mellan stora idrottsevenemang (t.ex. OS) och folkhälsa- Var finns infrastrukturen för att flera ska kunna idrotta längre? - Varför satsar vi inte mer på elitidrotten och elitidrottare?- Karriärövergånger (junior till senior, landsbygden till storstad, elitidrottslivet till affärslivet…)- Den goda ledarenDagens kix (snedträff): "Omgiven av idiotiska böcker, poppsykolog och idéer"Rösten från läktaren: Kajsa Kalméus

1hr 2mins

11 Jun 2018

Most Popular

Episode artwork

Avsnitt #24: Markus Johannesson

Afonso Alves-podden

I det 24:e avsnittet av Afonso Alves-podden intervjuas Markus Johannesson, f.d. innermittfältskämpe i framförallt Örgryte och Djurgården.

1 Dec 2017