OwlTail

Cover image of Olof Persson

Olof Persson Podcasts

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Olof Persson. A collection of podcasts episodes with or about Olof Persson, often where they are interviewed.

Read more

6 of The Best Podcast Episodes for Olof Persson. A collection of podcasts episodes with or about Olof Persson, often where they are interviewed.

Updated daily with the latest episodes

Episode artwork

Taktikpodden #49 med Olof Persson: ”Alla lag behöver en kravställare på planen!”

Play
Read more
Patrik Andersson var central för Malmö FF:s väg tillbaka till finrummet i svensk fotboll. Han var en kravställare som upprätthöll tränaren Tom Prahls idéer ute på planen. Alla lyssnade och tog till sig. Om detta och mycket annat pratar före detta MFF-spelaren och MFF-tränaren Olof Persson i detta avsnitt av Taktikpodden. Vi kommer även in på hur det är att coacha unga talanger i LB07.

Taktikpoddens VLogg där John Wall visuellt förklarar olika taktiska moment är klar med sin första säsong. Säsong 2 dyker upp på måndag! Prenumerera så får du en notis när det är dags:
https://www.youtube.com/c/taktikpoddenskanal

Taktikpodden leds av Josef Carstensen och Hasse Carstensen i samarbete med fotbollstränaren och analytikern John Wall. Josef och Hasse har drivit andra poddar under några år. John Wall gör bland annat www.gameinsightsoccer.com tillsammans med Hasse Backe. Lars Lagerbäck med flera.

Hålltider:
00:00 Hasse Carstensen hälsar välkommen
01:35 Olof Persson pratar 90-talets taktik och 2000-talets med Josef och Hasse: den holländska fotbollen som intog MFF på 90-talet där det var förbjudet att slå långbollar och hur alla lag läste MFF:s sätt att spela, Tom Prahls styrkor, Patrik Anderssons betydelse för guldet 2004, varför Åge Hareide är den bästa tränaren Olof upplevt.

Mejla oss gärna på
taktikpodden@gmail.com

Följ oss gärna på Instagram för senaste nytt, bilder och videor: www.instagram.com/taktikpodden_insta

Följ oss på Twitter på
@taktikpodden
Jul 24 2020 · 33mins
Episode artwork

Himmelblå allsångsledare - Olof Persson

Play
Read more
Han agerade allsångsledare på Stortorget i Malmö när guldet bärgades 2004. Han älskar sitt Oxie och 2016 leder han årets upplaga av de himmelsblå styrkorna tillsammans med Allan Kuhn. I avsnitt 35 möter du MFF:s assisterende tränare Olof Persson.
Det blir snack om hösten guldåret 2004 jämfört med den allsvenska hösten 2016. Vi tar en tur till Österrike när Olof som 21 åring spelade i FC TIrol under Joachim Löw och det blir tankar kring Olofs tränarfilosofi och mycket mycket mer. Varmt välkommen till avsnitt 35 av Blått Snack.
Dec 26 2019 · 49mins

Similar People

Niklas Skoog

Fouad Bachirou

Marcus Antonsson

Håkan Jeppsson

Erdal Rakip

Roland Nilsson

Johan Dahlin

Rasmus Bengtsson

Uwe Rösler

Allan Kuhn

Jon Dahl

Jens Fjellström

Tom Prahl

Jeremiah Grossman

Mikko Hyppönen

Episode artwork

Blått snack med Olof Persson - 2018

Play
Read more
Ett år med hopp och och förtvivlan och stora förändringar. I veckans avsnitt summerar vi tillsammans med Olof Persson hans tid i föreningen som assisterande tränare under Åge, Allan, Magnus och Uwe.  Det blir snack om sista natten med gänget i Istanbul när domaren blåste av matchen när alla känslorna kommer på en och samma gång. Vad har Olof lärt sig av de olika tränarna han jobbat med under åren (deras styrkor och svagheter) och vad kommer han att sakna mest med jobbet? Vilken av spelarna har mest humör och vem är glädjespridaren i omklädningsrummet? Dessa frågor får du svar på i avsnitt 145 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.
Dec 23 2018 · 39mins
Episode artwork

#22 Nu tar Sven-Olof Persson kontroll på arbetstiden

Play
Read more

De sena lämningarnas tid är förbi. – Jag orkar inte jobba så intensivt i perioder, jag måste ta kontroll på när och hur kunden lämnar in underlag, säger Sven-Olof Persson, TAG Redovisning. Men allt började med ett brev där Sven-Olof Persson undrade hur digitaliseringen egentligen gynnade honom och hans redovisningsbyrå. 20 minuter långt avsnitt som du bara inte får missa!

Dec 20 2016 · 20mins

Most Popular

Elon Musk

Barack Obama

Bill Gates

LeBron James

Mark Cuban

Michelle Obama

Melinda Gates

Arnold Schwarzenegger

Kevin Hart

Terry Crews

Mike Tyson

Episode artwork

90: Live på Malmöfestivalen med Allan Kuhn och Olof Persson

Play
Read more
I avsnitt nummer 90 kör MFF-podden live inför publik för första gången. Max Wiman och Fredrik Hedenskog får sällskap på Malmöfestivalen av MFF:s tränare Allan Kuhn och assisterande tränaren Olof Persson. Det blir snack om det mesta som rör Malmö FF:s A-lag. En sensommar utan Europaspel. Kuhns intryck av Malmö, MFF och allsvenskan med beröm till supportrarna. Kravbilden i Malmö och förändringarna i spelet efter den knackiga inledningen i allsvenskan. Olof Persson om MFF:s betydelse för staden och vikten av närheten till supportrarna. Stämningen i truppen, Jens Fjellströms inträde och ledarnas gemensamma förflutna. Dessutom lite snack om livet utanför fotbollen, där Kuhn pratar om en av sina favoritsysselsättningar på fritiden.
Aug 17 2016 · 49mins
Episode artwork

Show 079: Software Security Initiative at Sony with Per-Olof Persson

Play
Read more
On the 79th episode of the Silver Bullet Security Podcast, Gary talks with Per-Olof Persson (a.k.a. Peo), head of Global Software Security Operations at Sony Mobile and Board member of Sony Corporation.
Oct 25 2012 · 28mins