OwlTail

Cover image of David Löfquist

David Löfquist

5 Podcast Episodes

Latest 14 May 2022 | Updated Daily

Episode artwork

jag ÄR MJÄLLBY - avsnitt 32 - David Löfquist

Mjällby AIF Podcast

Lagkaptenen har ordet! Och har skrivit på NYTT KONTRAKT. I dagarna blev det klart. Lagkapten David Löfquist har skrivit på för Mjällby i TRE säsonger till. Mjällbys lagkapten David Löfquist har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över hela 2023. I nya avsnittet av Jag Är Mjällby berättar han hur han och klubben resonerat runt kontraktet och vad det betyder för honom och klubben. Vi snackar också om säsongen som väntar, om nya hårda träningen, om Järdler som huvudtränare och varför Mjällby kommer vara ännu bättre i år än förra året. Grattis Mjällby. Grattis svensk fotboll till att vi får se Löfquist dominera i tre säsonger till. Tack till Hanöhus Hällevik /Marcus Birro, programledare

28mins

1 Apr 2021

Episode artwork

David Löfquist: "Det var ett felbeslut att skriva på för Parma"

Studio Allsvenskan

Vi tog sig ner till Listerlandet i Blekinge för att besöka Mjällby AIF träffade vi lagkaptenen David “Löken” Löfquist. I ett nytt matigt avsnitt går vi igenom karriären, positionsbyten, stressade signaturer i Parma, Kina-äventyret, vilket snus han använder och mycket annat. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 29mins

17 Sep 2020

Episode artwork

272 - David Löfquist

Lundh

Avsnitt 272 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av David Löfquist. Mjällby-veteranen talar om att coronautbrottet kan ha hjälpt klubben att hitta rätt med ny tränare, om att det knappt går att sänka lönen med tanke på de låga lönerna, om hur Marcus Lantz förändrat spelsystemet, om de många namnkunniga nyförvärven, om klubben kan överraska i allsvenskan som 2010 och om att han gärna ser att konflikten med ”Chippen” Wilhelmsson löser sig för att utnyttja den förre storspelarens kontakter.Dessutom berättar ”Löken” om det speciella att representera Blekinge-klubben, om hur han följde ödesmatchen när klubben var på väg att åka ner i division 2, om när han gick tillbaka till Mjällby trots att det var division 1 som gällde, om det ödesdigra valet att skriva på för Parma som stoppade karriären, om besvikelsen på Rikard Norling och Malmö FF och om att gå till Kina i jakten på att tjäna stora pengar. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

1hr 14mins

15 Jun 2020

Episode artwork

Taktikpodden #41 med David Löfquist: ”I Italien blev jag taktiskt medveten”

Taktikpodden

David Löfquist hade två sagolika år i Allsvenskan 2010 och 2011 där han från sin mittfältsposition öste in mål, och därefter blev han proffs i Parma i Serie A. Även om tiden i Parma inte blev en sportslig höjdare så var det där han fördjupade sig i fotbollstaktik. I Italien kunde man ägna en hel träning åt hur laget skulle formera sig vid inkast. Dessutom jämför han spelet då med nu, samt berättar vad han skulle ändra på om han hade en tidsmaskin.Vill du vinna en månads prenumeration på Lars Lagerbäcks, Hasse Backes och John Walls sajt www.gameinsightsoccer.com? Då är det bara att retweeta vår tweet på Twitter från den 29 maj, så är du med i utlottningen!Taktikpoddens VLogg där John Wall visuellt förklarar olika taktiska moment är klar med sin första säsong. Säsong 2 dyker upp så småningom. Prenumerera så får du en notis när det är dags. Här kan du kolla på gamla avsnitt:https://www.youtube.com/c/taktikpoddenskanalTaktikpodden leds av Josef Carstensen och Hasse Carstensen i samarbete med fotbollstränaren och analytikern John Wall. Josef och Hasse har drivit andra poddar under några år. John Wall är bland annat hjärnan bakom www.gameinsightsoccer.com.Hålltider:00:00 Hasse Carstensen hälsar välkommen01:30 David Löfquist snackar med Josef och HasseMejla oss gärna påtaktikpodden@gmail.comFölj oss gärna på Instagram för senaste nytt, bilder och videor: www.instagram.com/taktikpodden_instaFölj oss på Twitter på@taktikpodden

31mins

29 May 2020

Most Popular

Episode artwork

Mjällbypodden EP.17 - David Löfquist

MjällbyPodden

David Löfquist gästar Mjällbypodden! Vi pratar SGIF, Mjällby, Parma, Gubbio, Malmö, Kina och Mjällby igen!Vi snackar upp slutspurten av Superettan, vi snackar roliga anekdoter ifrån Kina och slutligen blir den lång frågestund med frågor ifrån våra lyssnare!Enjoy!

1hr 43mins

18 Oct 2019